Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16129049 www.bgdnes.bg

Синът на известния художник Кольо Карамфилов се сгоди

Росен предложи на приятелката си в Париж

"Любовта на живота ми каза ДА...!!!"

С тези прочувствени думи синът на известния художник Кольо Карамфилов, Росен Карамфилов, обяви своята ангажираност с половинката си Ана в едно от най-романтичните места по света - Париж.

Неразделните влюбени получиха десетки коментари с подкрепата и възхищението на близките си, а за самото предложение Росен разказа: "Обяснявам накратко - седем малки кутии, строфи от моя поема. Осмата кутия съдържаше пръстен".

Реклама

Росен, известен със своя многостранен талант като поет, писател, художник и музикант, не спести усилията, за да направи този момент незабравим за него и бъдещата му съпруга. Предложението беше направено, по думите на Росен, на едно "тихо, почти безлюдно място, с гледка към река Сена", създавайки уникален атмосферен ефект.

С уникалния си талант и непреодолима страст към творенето Карамфилов и неговата бъдеща съпруга се очаква да създадат още много красота и вдъхновение в света на изкуствата и литературата. Този момент на обявена любов може само да подчертае връзката им и да насърчи всички нас да вярваме в силата на любовта и романтиката. Вярваме, че тяхната история на любовта ще бъде написана с много ласки и стихотворения, обогатяващи нашия свят.

Желаем им всичко най хубаво!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама