Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16182497 www.bgdnes.bg

Слави Клашъра чистил тоалетни в Тайланд

Най-успешният ютюбър у нас сподели трагичната си история

Ютюбърът изкарвал по три долара на месец

Най-успешният български ютюбър, Слави Панайотов - Клашъра, сподели необикновената си житейска история пред стотици българи в новоизлюпилия се подкаст на Сашо Кадиев. Преди да стане интернет сензация, със свръхмодерните си видеа и хиляди фенове, Слави преодолял трудности, за които някои дори не могат да си представят.

В студентските си години Слави работил какво ли не, като най-ужасната работа за Клашъра било почистването на тоалетни в Тайланд. Изживявайки трудните моменти, когато неговата кариера в туризма го довела до тоалетните, Слави не се отказал. Той разказа за моментите, в които изкарвал по едва 3 долара на месец, но усърдието и решителността го поддържали силен.

Реклама

Ютюбърът споделя, че университетският му стаж бил ключов момент в неговия живот, който го научил на постоянство. Без да се оплаква, той описва себе си като работливо момче, което винаги е предпочитало ученето и труда пред купонясването. Младежът учил здраво и не харчил парите си за безсмислени работи, а напротив - внимателно обмислял как да инвестира в бъдещето си и в себе си.

Днес, с над милион последователи в социалните мрежи, Слави Клашъра е вдъхновение за младото поколение, доказвайки, че дори от най-трудните начала могат да израснат големи успехи. През 2021 г. Панайотов става първият български ютюбър с един милион абонати в мрежите. До днес пловдивчанинът има 5 издадени книги, с които всеки път се превръща във фурор на пазара.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама