Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16270078 www.bgdnes.bg

Чалга бабите са млади. Ето кои певици дундуркат внуци

ДесиСлава чака бебето на сина си, Глория и Малина се радват на внучки 

Певицата Белослава стана баба само преди броени дни, след като дъщеря й Божидара я дари с внуче. Бебето носи името Яна. "След дълго чакане най-накрая се запознахме!", написа Божидара и пусна кадър на бебето. Щерката на 49-годишната Белослава е на 25 години и има собствен бранд за дрехи, вдъхновен от любовта й към екстремните спортове.

Реклама

В четвъртък добрите новини продължиха и с титлата баба се окичи Петя Буюклиева. Естрадната легенда също се радва на внучка.

Все повече популярни имена от родната музикална сцена получават гордата титла баба. Трябва да се отбележи обаче, че част от чалга звездите преживяват този хубав момент на сравнително ранна възраст.

Преди седмица гръмна новината, че фолкпевицата ДесиСлава ще става баба, макар да е само на 44 години. Синът й Майки я изненада и ощастливи, като обяви, че чака бебе с красивата си половинка Анжела.

"Любовта ражда любов", написа 22-годишният младеж, като така обяви, че ще става баща. Двамата влюбени си пуснаха снимка, на която бъдещата майка е по бельо и показва пораснало коремче.

Фолкпевицата Бони също стана баба, но не съвсем. През септември т.г. чалга звездата публикува в своя профил снимки на бебе и нетът гръмна с догадки на кого е то. Вестник "България Днес" е първата медия, на която тя разказва за новороденото.

Реклама

"Аз отгледах майка му, която е кръстена на мен - Бони. Грижила съм се и за нейните родители - брат ми и снаха ми. Има 20 души, за които се грижа", каза фолкзвездата и разсея съмненията, че дъщеря й Михаела е родила. "Разбира се, че маминка ще се постарае за него, както и за родителите му. Той е част от семейството ми. Ще се погрижа един ден и за образованието му", добави Бони.

Преди две години примата на фолка Глория стана баба. Тогава певицата беше на 48 години. Дъщеря й Симона Загорова роди момиче през февруари 2021 г. и го кръсти на майка си - Галина. "Моята прекрасна Мони днес стана мама на малката Галина! Благодаря ти, Боже, за този дар", написа тогава в социалните мрежи Глория.

5-годишна внучка има и друго емблематично име в попфолка - Малина. 56-годишната певица не крие, че момиченцето е една от най-големите й радости в живота. "Разбираме се много добре, тя вече е голяма, на 5 годинки. Напомня ми на мен много. В маниери, в начин на мислене или може би попива от мен. Много е сладко и приятно, и най-вече се гордея. Аз бях много самостоятелно дете и знаех от малка какво искам и какво не. Когато имаме възможност да сме заедно, си играем, четем, разхождаме се. Тя свири на пиано и ходи на английски, на математика. Много е музикална и пее страхотно. Мама пееше страхотно и нейните чичовци и баща й също. Аз също. Малинка пее много вярно, има хубав глас, звучен. Най-важното е, че има желание да пее, да танцува и да свири на пиано. Аз я поощрявам", казва Малина за малката принцеса.

С пораснали деца са Ивана, Софи Маринова, Емануела, Роксана и Татяна, но още нямат внуци, въпреки че вероятно някои тях вече са спохождани от такива мисли.

Четете още

Синът на ДесиСлава черпи с уиски за 4 бона за бебето

Синът на ДесиСлава черпи с уиски за 4 бона за бебето

Глория и Добри празнуват 1 година връзка

Глория и Добри празнуват 1 година връзка

Реклама
Реклама
Реклама