Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16331790 www.bgdnes.bg

Автобус с 16 деца от школата на "Литекс" катастрофира край Дряново, шофьорът е мъртъв, момчетата са добре

Автобус с 16 деца от школата на "Литекс" е катастрофирал в района на с. Гостилица, Дряново, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Габрово.

73-годишният шофьор е починал. Малко преди катастрофата на водача му е прилошало. Човек, които се е отзовал на помощ веднага, каза пред БиТиВи, че са се опитали да му погнат, но малко след инцидента е починал. Има съмнения, че възрастният водач може да е получил инфаркт, но това предстои да се изясни от аутопсията, която ще му бъде направена.

Реклама

Децата, които са прегледани от "Спешна помощ" са в добро състояние, единствено две от тях са леко пострадали, но няма опасност за живота им.

В автобуса е имало 16 момчета от детско-юношеската школа на „Литекс" на възраст 15-16 години, които се прибирали към Ловеч след мач в Дряново.

Сигналът за инцидента е подаден около 16:00 часа днес. По първоначални данни при завой автобусът е излязъл от пътя и се е ударил в ограда. По неофициална информация автобусът е пътувал бавно. На мястото огледът продължи няколко часа.

Четете още

Скандални издънки след фатални катастрофи

Скандални издънки след фатални катастрофи

Вижте Начо, който уби Ферарио Спасов

Вижте Начо, който уби Ферарио Спасов

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама