Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16336110 www.bgdnes.bg

Латинка Петрова ПРИЗОВА: Дайте коледни добавки на пенсионерите!

Надявам се политиците да постъпят разумно, казва Антон Радичев 

"Управляващите трябва да направят този мил жест за пенсионерите и да ни дадат коледни добавки."

Това категорично заяви пред "България Днес" известната актриса Латинка Петрова по повод предстоящото решение на правителството дали възрастните ще получат коледна добавка с редовната си пенсия, или не.

Реклама

"Много ме учуди обяснението на управляващите, че искат всичко да бъде на едро от първи юли и тогава да се вдигнат пенсиите. Това какво общо има с коледните добавки, не знам. Според мен просто не им стигат парите", споделя Петрова.

Актрисата е на мнение, че почти всеки пенсионер в страната ни се нуждае от помощ и много би се зарадвал, ако по Коледа му дадат някой лев отгоре.

"Какво повече им трябва на старите хора, освен да се съберат със семейството си. Но за целта трябва да има какво да сложат на масата. Ако има коледни добавки тази година, управляващите ще направят един много мил жест", убедена е Латинка Петрова.

По думите й за съжаление населението в България е застаряващо и много хора имат нужда от допълнителни средства, за да живеят нормално на фона на постоянно поскъпващите стоки.

"Като гледам цените в магазините, имам чувството, че сме поели към еврото. Само валутата ни е друга, а цените скъпи и непосилни за мнозина", заключи пред вестника Петрова.

Мнението на актрисата споделя и Антон Радичев.

"Много пенсионери живеят трудно и едва свързват двата края. Коледните добавки много биха ги зарадвали и се надявам политиците да постъпят разумно", казва знаменитият актьор.

Четете още

Латинка Петрова готви по три манджи на ден и живее като за последно

Латинка Петрова готви по три манджи на ден и живее като за последно

Латинка Петрова изригна: Не мога да си позволя туршии, скъпо е!

Латинка Петрова изригна: Не мога да си позволя туршии, скъпо е!

Реклама
Реклама
Реклама