Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16467178 www.bgdnes.bg

Тони Димитрова направи дует с чалга певец, но отсече: Няма да завия към попфолка!

Не съжалявам за песента, момчето е прекрасно, казва естрадната легенда 

Доли ЛУКАНОВА

Неочаквано добра комбинация се оказаха една от най-обичаните певици от поп сцената Тони Димитрова и един от символите на попфолка Крум. Двамата представиха чувствената песен "Ти си", чийто припев е по народната песен "Земи огин, запали ме".

Още с промотирането на музикалния проект фенове започнаха да се питат дали естрадната певица ще бъде оплетена в мрежите на чалгата, а любимият морски глас прие с усмивка и чувство за хумор тези вълнения.

Реклама

"Няма да завия към попфолка. Подписвам се под тази песен, защото човек трябва да прави такива неща. Елементарните хора ще си помислят, че ставам чалга изпълнителка, но се радвам, че ги опровергахме. Не съжалявам, ако не съм искала, нямаше да го направя", категорична е пред "България Днес" изпълнителката на "Ах, морето".

Оказва се, че парчето е записано преди поне 2-3 години. Самата Тони Димитрова не е искала да бъде пускано, а причината е, че не се е чувствала сигурна в себе си. Изпълнението й е в много висока тоналност, която не е характерна за естрадната легенда, но въпреки това резултатът е зашеметяващ.

"Това ме притесняваше и затова не исках да пускаме песента, но мисля, че стана. Не успях да участвам в клипа, защото имам много ангажименти. Крум прие и това. Той е много деликатен човек и прекрасен музикант", допълва Тони Димитрова.

Познанството между двамата датира от много отдавна. Крум е завършил музикалната академия с флейта и това го издига в очите на обичаната бургаска изпълнителка. Сега Димитрова се готви за големия си концерт навръх рождения й ден - 10 януари, а след това е възможно на я видим на обща сцена с попфолк идола, за да изпълнят дуета си заедно.

Четете още

Тони Димитрова брани Петя Дикова след скандала

Тони Димитрова брани Петя Дикова след скандала

Тони Димитрова категорична: Не се плаша от дрона с бомба

Тони Димитрова категорична: Не се плаша от дрона с бомба

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама