Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16714841 www.bgdnes.bg

БАУ! Кучето депутат влиза в политиката

*Прочутата Фернанда вече живее с бебе

*Стопанинът ще сваля правителството, прави партия с помияра политик

Кучето депутат влиза в политиката! Чаровната Фернанда, която посрещна депутатите при откриването на Народното събрание, като нищо може да разбие по рейтинг голяма част от действащите ни управници. Стопанинът на прочутото куче Петър Илиев се готви да сваля правителството, а негов пръв помощник ще е помиярът Фернанда, която вече има политически опит. Собственикът на кучето депутат не крие неодобрението си към сегашните управници и редовно призовава за отстраняването им. Петър влиза в нова партия, която обещава светло бъдеще на България. Каква ще е ролята и поста на кучето депутат, тепърва ще разберем.

Псето Фернанда посрещна коледните празници с ново приятелче. Неговите стопани Петър и Веселина станаха родители на момиченце, което кръстиха Елеонора. Бебето ще живее с чаровното куче, като надеждите на всички са двете дами да станат приятелки. На този етап собствениците са категорични, че нямат намерение да се разделят с кучето депутат. "Дъщеря ми Фернанда не се продава", твърдо заявява Петър. Кучето вече е част от семейството и е изключително послушно след намирането на своите хора .За сметка на това Фернанда бе принудена да се раздели със сестра си - кученцето Ева, с което живя заедно около една година. Малкото кутре бе осиновено от друг човек, тъй като започна да се кара за територия с кучето депутат. В последните месеци собственикът на животното имаше известни здравословни и финансови проблеми, заради които се наложи да помоли за помощ приятели. Сега нещата са далеч по-добре, а Фернанда е здрава, нахранена и щастлива. В момента стопанинът работи в денонощен магазин и се снима като статист в киностудиото в Бояна.

Кучето депутат се превърна в знаменитост през октомври миналата година, когато гордо посрещна народните представители на червения килим при откриването на парламента. Почти всички депутати подминаха с безразличие бездомното животно, като единствено експремиерът Гълъб Донев го погали. След това десетки се заеха с издирването на животното и намирането на дом. В крайна сметка кучето се озова чак в "Малинова долина", където се среща с бъдещия си стопанин.

Четете още

Кучето Депутат го закъса

Кучето Депутат го закъса

Кучето Депутат открива парламента

Кучето Депутат открива парламента

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама