Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16739474 www.bgdnes.bg

ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Спортният министър показа бившата плеймейтка Преслава

Димитър Илиев официално показа половинката си Преслава на "Българската Коледа"

Спортният министър Димитър Илиев официално показа жена си Преслава Илиева на благотворителната инициатива, която се състоя в Народния театър навръх Коледа.

Реклама

Красавицата Преслава с фамилия Нинкова е Мис Плеймейт за февруари 2008 година на списание "Плейбой".

В момента сексапилната мацка се занимава с декорация, а малко преди да се омъжи за автомобилния състезател, е работила в детски магазин според близки до нея.

Преслава е любовта на живота на талантливия състезател Димитър Илиев. Заради нея той се развежда с бившата си съпруга Венера. Самият мотошампион признава в едно от интервютата си за развода.

"С Венера се разделихме. Има такива моменти в живота на човек, когато виждаш, че нещата не вървят, е по-добре всеки да продължи по своя път. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край", споделя пилотът. Още същата година - 2008 г., той се жени за Преслава, като кум им е бившият министър на спорта Красен Кралев.

Малко след това Илиев се сдоби и с дъщеря от плеймейтката, която за него е второ дете. От Венера Митко също има момиче - Румяна.

За Преслава Нинкова, вече с фамилия Илиева, това също е втори брак.

Тя свърза живота си с режисьора Люси Иларионов официално през септември 2006 г. на пищна сватба, която бе излъчвана и по ведомствения тв канал на "Пайнер". Режисьорът и бивш вокал на момчешката банда "Ъп Даун" даваше мило и драго съпругата му да стане известна и с негова помощ тя се снима в "Плейбой" през 2008 г., като стана дори момиче на месец февруари. Красавицата дори се снима и в няколко други реклами благодарение на възлюбения си.

С днешна дата Люси Иларионов също е щастливо обвързан с певицата Ани Хоанг.

Четете още

Министърът на спорта и кметът на Пазарджик участваха в конгреса на Асоциацията на спортните журналисти от Югоизточна Европа

Министърът на спорта и кметът на Пазарджик участваха в конгреса на Асоциацията на спортните журналисти от Югоизточна Европа

Министърът на спорта се запасява с пица

Министърът на спорта се запасява с пица

Реклама
Реклама
Реклама