Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16745801 www.bgdnes.bg

Българският престолонаследник Борис IV залюби принцесата на Нидерландия

Българският престолонаследник влюбен в Амалия, тя се мести при него в Мадрид

Нова романтична връзка се задава на хоризонта за царското семейство!

Таблоиди в Нидерландия свързват името на принцеса Амалия в романтична връзка с внука на Симеон Сакскобургготски - Борис IV! Според тамошните издания принцесата и българският престолонаследник са гаджета. Заради Борис красавицата дори се преместила в Мадрид, твърдят от "Рrive exclusief".

Реклама

От изданието са щракнали русокосата красавица да пие чай в Cappuccino Grand Cafe, да се забавлява с приятели, а посещението й в испанската столица е било без официален характер. То е поредното в красивия град, където живее нашият престолонаследник Борис.

Борис и Амалия се появиха под ръка на аристократична сватба в Испания през октомври, като българският престолонаследник е определян за един от най-дискретните членове на европейско монархическо семейство. Той доскоро живееше в Лондон, но вече за постоянно се е преместил в Мадрид.

Амалия е първородното дете на крал Вилем-Александър и кралица Максима и е на 20 години. Тя има две сестри - Алексия и Ариан.

Таблоиди и слухове свързваха принцеса Амалия в романтична връзка с няколко младежи, последният от които е германецът Изебранд Калдевай, син на мултимилионери от Мюнстер. И всеки път се коментира един ключов момент - като престолонаследник тя няма право свободно да избере за кого да се омъжи. Нужно е одобрението на парламента. Последния път около това се разигра истинска политическа драма, тъй като тогавашният принц Вилем-Александър избра аржентинката Максима Соригуета, дъщеря на висш служител в администрацията на военната хунта в страната.

За принц Борис IV, внука на Симеон Сакскобургготски, това е поредна връзка. През юли миналата година той се появи на собствената си изложба във Версайския дворец заедно с 22-годишната актриса Клара Мерц. "Благодаря за помощта и подкрепата ти", мило се обръщаше към нея Борис в нета.

Реклама

Красавицата е милионерка, работи и като дизайнер. Демонстрира луксозен начин на живот, като се снима по яхти и скъпи ресторанти. Клара е любимка на тийнейджърите и има милиони последователи в мрежата. Пада си по страстната музика и модата, но и по Формула 1 и футбол.

Двамата с принц Борис се познават от години, но любовта им пламва по време на съвместната им работа по изложбата във Версай. Тогава Борис и Клара установяват, че много се харесват, и започват да излизат заедно. Това е второто момиче, което най-големият внук на царя показва на публично място.

Първото му гадже преди шест години бе Александра Динева от Бургас, за която само "България Днес" писа. Двамата се запознават в австрийския град Сент Гилген близо до Залцбург. Красавицата Алекс също като Клара рисува и се вълнува от изкуството. Двамата обаче скъсаха малко преди пандемията.

Оттогава царският внук не е показвал нежно присъствие до себе си.

Да си престолонаследник е голяма отговорност, осъзнава 25-годишният Борис, който е творец по душа и по призвание. След смъртта на баща си Кардам той вече се титулува княз Търновски, както повелява традицията на рода. Такива са били не само баща му, но и дядо му Симеон, и прадядо му Борис, преди да бъдат короновани.

Четете още

Внукът на Симеон влюбен в милионерка

Внукът на Симеон влюбен в милионерка

Наследникът на Симеон влюбен в българка
Наследникът на Симеон влюбен в българка

Наследникът на Симеон влюбен в българка

Реклама
Реклама
Реклама