Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16769142 www.bgdnes.bg

ЕРГЕН №1! Гришо два пъти отказва женитба

  • Димитров е студен към мераците на красавицата
  • Мацката от Бризбейн вече му е предлагала брак, не се отказва от мечтата си за първа брачна нощ с първата ни ракета

Григор Димитров за втори път получи предложение за брак от красавица в Австралия, но е студен към нейните мераци. Мацката, която отправи съдбовния въпрос към него в Бризбейн, не го прави за сефте, видя "България Днес".

Реклама

След победата с 6:1, 6:4 над австралиеца Ринки Хиджиката в четвъртфинала преди дни Гришо получи предложение за брак. Дама на трибуните опъна родния трибагреник, върху който бе написала на английски - "Ожени се за мен, Григор". Това бе прието с усмивка от тенисиста.

Справка на "България Днес" показа, че същата дама прави това за втори път. По абсолютно същия начин. През 2020-а тя отправи предложението към Гришо по време на "Аустрелиън Оупън". Това се случи в мача му с аржентинеца Хосе Игнасио Лондеро в първия кръг на турнира от Големия шлем.

В един момент от двубоя на трибуните се появи мадамата с националния флаг, а на него бе изписано на английски "Ожени се за мен, Григор".

Четири години по-късно мацката явно не се е отказала от мечтата си да стане г-жа Димитрова. Тя използва познатото знаме, за да предложи брак на Гришо за втори път. Отново неуспешно.

Самият Димитров в момента е без жена до себе си след раздялата с Мадалина Геня през есента.

Фенки се пробват и при Рафа

Предложението за брак от фенки на корта е често срещано. Допреди няколко години шампион по отправени подобни запитвания бе Рафаел Надал. Испанецът често ги получаваше по турнири, преди да се ожени за дългогодишната си приятелка.

Едно от най-знаменитите предложения за брак бе към легендарната Щефи Граф на "Уимбълдън" преди години. Тогава фен се провикна към германката дали ще се венчае за него. С риск да наруши концентрацията си на корта, усмихнатата тенисистка отвърна: "А колко пари имаш?". Това предизвика бурен смях на трибуните.

Бившата половинка на Гришо - Мария Шарапова, получи предложение... по време на футболен мач. По време на двубоя на Русия срещу Алжир от световното първенство през 2014-та фенове на "сборная" издигнаха любопитен общ плакат. Te бяха написали: "Шарапова, ще се ожениш ли за мен". Посредством социалните мрежи самата Маша отговори на това предложение с уточняващ въпрос: "Не видях гола, но не пропуснах това... трябва да се омъжа и за четиримата ли?".

Четете още

ВЕЛИКО! Гришо с девета титла в кариерата!

ВЕЛИКО! Гришо с девета титла в кариерата!

ГОЛОТИИ! Гришо срази актьор по гащи

ГОЛОТИИ! Гришо срази актьор по гащи

Реклама
Реклама
Реклама