Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16820964 www.bgdnes.bg

Оперират 5-годишното дете, пребито зверски от пастрока си и майка си

Доведеният татко заснема как малтретира детенцето, докато е чисто гол

5-годишният Адриян, който стана жертва на жестоко домашно насилие от страна на майка си и пастрока си ще бъде опериран.

35–годишните Петър Чернев и майката на детето Стела Алексиева са обвинени в жестокия побой, довел до тежкото състояние на детето.

Реклама

В резултат на ударите малкият Адриян е обезобразен, а пастрокът със садистична наслада снимал видеа как го налага. Нараняванията са страшно опасни за толкова малко дете. 15 кв. см от косата му липсват, но нараняването е толкова дълбоко, че е като скалпирано. Вероятността за изгаряне при къпане е малка, каквито идеи бяха подхвърляни в съда от погнатите за зверството.

Първоначално родителите са правили опит за самолечение на раната, разказа адвокатът им пред Нова телевизия. Днес ще се направи и операция на детето. То е настанено в социална услуга, а биологичния му баща се е върнал от Германия и иска да се грижи за него. Детето има заболяване от аутистичния спектър и не дава ясни обвинения. 

Майката и пастрокът са подведени под отговорност за причиняване на средна телесна повреда на малолетно момче. Главата му е обезобразена, изгорена, на места няма коса. Чернев има още две обвинения - че е принуждавал 5-годишното дете да прави неща против волята си чрез сила и заплахи и че на 21 ноември 2023 г. му е причинил лека телесна повреда, отново в условията на домашно насилие.

"Експортирани са видеа от мобилния му телефон, видно от които е извършено престъпление на обвиняемия срещу малолетното дете. В голяма част от клиповете те са чисто голи. Двамата се намират очевидно в жилището на обвиняемия", каза прокурор Бригита Байрякова в петък. В момента родителите са в ареста.

Четете още

Майка и пастрок обезобразиха от бой 5-годишния си син!

Майка и пастрок обезобразиха от бой 5-годишния си син!

2023 г. изтича под знака на домашното насилие

2023 г. изтича под знака на домашното насилие

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама