Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16833498 www.bgdnes.bg

Цвети от "Хелс Китчън" представи гаджето Патрицио на семейството

Култовата врачанка влюбена в италианеца

Води го на ски в Боровец, гукат си като гълъбчета 

Цвети от "Хелс Китчън" запозна италианското си гадже със семейството.

Култовата врачанка, която се превърна в талисман на последния сезон на кулинарното риалити, е по-влюбена от всякога. Шеф Цу, както самата тя се нарича, доведе Патрицио Бордиджони у нас, след като двойката прекара празничните дни в романтична обстановка в северната част на Италия - Милано, Венеция и езерото Комо.

На родна почва Цвети закара чужденеца на Боровец, където двамата караха ски и сноуборд, радвайки се на снега и условията за зимни спортове. Вечерите влюбените гълъбчета отдават на изискани питиета и ястия в лъскави ресторанти. Сериозните отношения между двамата се потвърждават и от това, че Цвети представи Патрицио пред семейството и най-близките си приятелки.

Реклама

Най-колоритната участничка в последния сезон на кулинарното предаване дълго време беше без гадже и тръбеше, че набляга на кариерата си вместо на мъжете. Изненадващо по празниците врачанката разкри, че има половинка и това е италианецът Патрицио.

Цвети и гаджето й демонстрират огромна близост, гушкат се пред обектива и не крият любовта си. Кулинарката буквално грее до любимия си, който е младо и симпатично момче.

Цвети е прекратила практиката да си пуска разголени снимки, които често можеха да бъдат видени в инстаграм профила й. В близкото минало любимката на шеф Ангелов публикуваше кадри на едрия си бюст, както и на сочното си дупе. Това вероятно остава в миналото, защото сега кулинарката залага на официални дрехи и дълги панталони.

Остава тайна как Цвети се е запознала с Патрицио, но не е изключено това да е станало покрай работата й - врачанката е готвачка в италиански ресторант. И така между тиганите да е станала любовната заварка. В "Хелс Китчън" Цвети разкри, че има гадже, но след края на предаването беше сама. Без кавалер се появи и на абитуриентския си бал. Но сега е на крилете на любовта.

Остава неясно само на какъв език си гукат гълъбчетата...

Четете още

Цвети от "Хелс китчън" ЗАРЯЗА готвенето, ще става даскалица

Цвети от "Хелс китчън" ЗАРЯЗА готвенето, ще става даскалица

Цвети от "Хелс китчън" заби италианец

Цвети от "Хелс китчън" заби италианец

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама