Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16852460 www.bgdnes.bg

Пике при Цеци Красимирова за рождения й ден

Хубавицата вдига грандиозен купон, мъжът й Майкъл поръчал торта, висока колкото нея

Една от най-красивите ни моделки Цеци Красимирова ще навърши 44 години другата седмица. За големия купон, който ще вдигне, вече започнаха приготовленията.

Реклама

От България тръгна цялата й рода и приятелите, а любимият й съпруг - Майкъл Струмейтис, е приготвил огромна изненада за за рожденичката. Милионерът бизнесмен е поръчал торта, висока колкото самата Цеци, отделно има и други подаръци, с които смятал да я дари.

Дъщерята на Красимирова – Джудит, ще присъства на събитието с гаджето си, а сестра й Даниела - с мъжа си.

Най-голямата изненада за всички на купона безспорно ще е присъствието на Жерар Пике и негови колеги футболисти, с които Цеци и Майкъл живеят ограда до ограда.

Преди време манекенката се виждаше и с бившата жена на футболиста - Шакира, но двамата се разделиха.

"Приятели сме на съседска основа. Живеем в имението в Барселона, което Майкъл ми купи преди сватбата, но вече основно си говорим с Жерар", казва Цеци.

Като подарък Цеци не е пожелала нищо освен присъствието на любимите си хора. Пред вестника Красимирова обясни, че вече е започнала процедурата с регистрация за приют за котки и дори се е спряла за терен в рамките на София и областта. Имала и сподвижници, голяма част от които светски личности.

Реклама

"Друго, с което се занимавам, е новата ми козметична линия, която ще съдържа медицинска марихуана. Тя ще помогне на много хора и най-вече на жени, които имат проблеми с кожата, косата и болки при менструация", казва Цеци. Самата линия ще бъде представена съвсем скоро в България. Именно заради това манекенката често идва в страната, за да контролира дейността по случването на марката.

"Имам идея и да участвам като дизайнер и с дрехи, да имам моя модна линия, която също разработвам", похвали се красавицата.

Отделно от това най-успешната ни моделка продължава със състезанията по стрелба, за които се подготвя много внимателно.

Красавицата е много горда и с дъщеря си Джудит, която, въпреки че разполагат с достатъчно средства да не работи, се занимава с администрацията като мениджър на компанията й в търговския отдел на фирмата на Цеци.

"Не си губя времето, не съм израснала така и това ще продължи и занапред. Винаги имам с какво да се занимавам. Разликата сега е, че съм свободна да мечтая и да реализирам това, без да се съобразявам с доста неща, които преди бяха табу", казва Цеци Красимирова.

Междувременно красавицата също готви изненада за рождения ден на съпруга си Майкъл, който ще стане с година по-голям в края на март. Очаква се тогава двамата да дойдат в България, за да представят официално бизнес начинанията си.

Четете още

Цеци Красимирова се прибра край язовир

Цеци Красимирова се прибра край язовир

Цеци Красимирова по татуси на плажа

Цеци Красимирова по татуси на плажа

Реклама
Реклама
Реклама