Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16900607 www.bgdnes.bg

Мика Стоичкова и дъщерята на Фатик с общ бизнес

Двете са конкурентки на другата наследничка на бизнесмена

Мика Стоичкова върти общ бизнес с голямата дъщеря на застреляния силов бос Филип Найденов-Фатик - Александра. Двете са част от брокерска фирма.

Наследничката на Христо Стоичков стана част от една от най-елитните агенции за недвижими имоти наскоро. Тя сама съобщи новината в личния си профил с инстаграм.

Реклама

В същата фирма доста преди това работи Александра. Дъщерята на Фатик и Мика са приятелки отдавна. Двете често се забавляваха заедно, докато живееха в Америка. Ходеха и на общи ваканции с приятели. Запазиха приятелството си дори и след прибирането им в България. Затова най-вероятно Александра е вербувала Мика да се присъедини към екипа брокери на луксозни имоти.

Интересен факт е, че двете се конкурират на пазара с по-малката дъщеря на Фатик - Адриана. Тя е част от друга голяма брокерска агенция. Фирмата отново е тясно специализирана в луксозните имоти. Миналата година Адриана дори бе отличена за добрата си работа.

За дейната Мика Стоичкова брокерството е поредното бизнес начинание, в което се впуска. Голямата дъщеря на Камата му помага в развитието на бранда му, като бе основна действаща сила и около създаването на залата на славата. Има и собствена марка водка. Преди четири години тя започна да развива и собствен бранд отлежала гроздова ракия. С нея спечели най-престижната награда - "Grand Gold", от тазгодишния "Ракия Фест".

Стоичкова е и директор в Българската професионална футболна лига. Мика отговаря за за комуникациите и стратегическите международни взаимоотношения в ПФЛ. Бе поканена лично от президента й Атанас Караиванов през 2022-ра.

Гаджето й е архитект

Мика Стоичкова се е вдъхновила за новия бизнес и от приятели. Преди около година голямата дъщеря на Христо Стоичков разкри, че отново е влюбена. Мъжът до нея е Мартин Трайков. Макар Мика да не споделя за любимия си, се говори, че той е архитект. Явно покрай гаджето си Мика е понаучила това-онова за луксозните имоти.
Трайков също има син от предишна връзка, който е близък по възраст с дъщерята на Стоичкова - Миа.

Четете още

Мика Стоичкова научи на ски любимия

Мика Стоичкова научи на ски любимия

Мика Стоичкова се хвали със златен "Ролекс"

Мика Стоичкова се хвали със златен "Ролекс"

Реклама
Реклама
Реклама