Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16919722 www.bgdnes.bg

Първо в "България Днес"! Кръвната проба на Диона за кокаин е положителна

Окончателно! Кръвната проба на певица Диона е положителна за кокаин! Това разбра "България днес" от свои източници.

Напук на всички обяснения на певицата, за нурофени и тем подобни, кръвната й проба оборва всичките й оправдания пред феновете й и пред медиите!

Реклама

Ето какво каза Диона пред "България днес" преди ден:

"Ще кажа цялата истина - наистина ме спряха полицаи. Тестът за наркотици излезе положителен, но аз не съм шофирала дрогирана. Прибирах се от снимки на клип. Беше студено, изпих няколко колдрекса и нурофена. Доколкото разбрах, в тези лекарства има съставки, които излизат като наркотик при тест", каза Диона пред "България днес", но очевидно нещата не са баш така.

"Не бързайте да заклеймявате, съдите и обвинявате. Не знаете много неща за личния ми живот, здравословното ми състояние, за мен като цяло."

 Това пък написа Денислава Сашова, по-известна като Диона, в пост, споделен на стори в своя Инстаграм профил.

"Понесла съм отговорност за обвинението, което ми беше отправено. Доколко е основателно, ще се разбере от кръвните ми проби", заключи певицата.

В момента певицата е освободена под гаранция от 5 бона, но прокуратурата може да поиска по-голяма с оглед на вече окончателното потвържение, че Диона се е метнала зад волана надрусана.

Певицата бе спряна на 24 януари в 4 часа сутринта в луксозния си джип на столичен булевард. Направен й е тест за алкохол и наркотици, който е излязъл позитивен за кокаин. Впоследствие Диона бе арестувана и задържана в 6-о РПУ в София. После бе пусната.

Реклама

Диона е освободена под гаранция от 5 бона, но прокуратурата може да поиска по-голяма с оглед на вече окончателното потвърждение, че Диона се е метнала зад волана надрусана.

За три години зад решетките може да отиде певицата Диона, след като бе хваната да кара след употреба на кокаин. Певицата може и да бъде глобена между 500 до 1500 лева.

Четете още

Диона получи награда, докато е в ареста

Диона получи награда, докато е в ареста

ИЗПОВЕД! Задържаната с кокаин Диона: Плаках цяла нощ на пода в килията

ИЗПОВЕД! Задържаната с кокаин Диона: Плаках цяла нощ на пода в килията

Реклама
Реклама
Реклама