Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17375783 www.bgdnes.bg

Вили Вуцов: Добре съм, правя терапия

Предстоящият конгрес на БФС само ме нервира, казва устатият треньор

Футболният треньор Велислав Вуцов отново е в болница, но този път е там само за дни на физиотерапия.

"Вече съм добре, нямам здравословни проблеми, но се налага да правя тази терапия", призна наставникът на "Янтра" (Габрово).

Реклама

През октомври миналата година Вили бе в тежко здравословно състояние заради диабета, от който страда. Тогава той уплаши футболната общественост и приятелите си с изявлението, че е едва ли не "жив труп", а синът му Светослав, който е вратар на "Славия", се грижи денонощно за него и го води по болници, като го носи на гръб.

"Борбата е тежка, силни лекарства ми дават, инжекции ми правят. Периодът на възстановяване ще е дълъг", призна тогава треньорът. Радващо за всички сега е, че тежките моменти са вече в миналото и здравето на Вуцов е много добро. Все пак за няколко дни Вили е оставил и футболните тегоби на заден план в името на здравето си. Той е в болница, където му правят физиотерапия.

Емоционалният специалист е известен с поведението си и коментарите след мачовете, особено когато смята, че воденият от него отбор е бил ощетен. Тези дни Вуцов не иска да говори за любимата си игра. Темата за предстоящия конгрес на БФС, някога ръководен от баща му Иван Вуцов, който бе изпълнителен директор, го дразни особено и я избягва.

"Имам много какво да кажа и за конгреса, и за начина на ръководене на футбола ни, и много неща по темата. Но предпочитам да си гледам здравето в момента. Не ми се коментира дори съдийството, че се нервирам", казва Вили.

Треньорът само преди дни получи и добра новина лично от кметицата на Габрово Таня Христова, която потвърди, че общината стои зад клуба финансово и ще подкрепя тима на "Янтра". Вуцов и момчетата му работят упорито с цел да спечелят промоция за Първа лига през този сезон и имат всички шансове да я постигнат.

Четете още

Вили Вуцов ОЗДРАВЯ и цъфна на баскетболен мач

Вили Вуцов ОЗДРАВЯ и цъфна на баскетболен мач

КУЛТОВ Вили Вуцов: Бях калпазанин, баща ми ме възпита с чук и нож

КУЛТОВ Вили Вуцов: Бях калпазанин, баща ми ме възпита с чук и нож

Реклама
Реклама
Реклама