Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1746781 www.bgdnes.bg

Феноменът Боряна Тотева: Покушението е готвено преди Нова година

Опитът за убийство на Златомир Иванов -Златко Баретата е разчистване на икономически сметки между различни сили, които нямат общо с политиката. Това сподели за „България Днес" жената скенер Боряна Тотева. Според нея случилото се тази сутрин с подсъдим, който не е споменавал нищо за заплахи срещу него, говори, че определени структури целят дестабилизиране на страната преди изборите.

„Не е случаен фактът, че опитът за убийство е направен и точно в деня, в който министърът на вътрешните работи е в чужбина. Но искам да кажа, че всичко това е подготвено доста преди Нова година.

Просто сега е бил най-подходящият момент за осъществяването му", смята Тотева. Посегателството срещу личността на подсъдимия Златомир Баретата според жената скенер също е знаков акт, защото се случва в центъра на София и по време, когато всички институции работят.

Жената скенер смята още, че освен днешния опит за убийство ни предстои още един, който също ще е с популярна личност. „Но няма да е в София, ще бъде в провинцията. Не искам да споменавам повече имена, но натискът за коалиционно правителство ще роди още подобни опити. Въпреки това смятам, че ГЕРБ ще управлява без коалиция", завърши енерготерапевтката пред „България Днес".

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама