Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1754423 www.bgdnes.bg

Тайният син на Доган: Атентатът срещу татко ме уплаши

„Тези от телевизиите нямат ли милост поне над близките, че продължават да излъчват кадрите с насилие над татко."

Това промълвил пред майка си 18-годишният Айан Терзи, щом зърнал по телевизията репортаж от покушението срещу Ахмед Доган. Младежът е известен като тайния син на Доган, тъй като все още не е признат за наследник от пожизнения почетен председател на ДПС.

Реклама

Майка му Айтен Терзи е първата секретарка на Сокола през 90-те години. Покрай партийната работа двамата заживяват заедно и младото момиче ражда син от Доган.

Скоро след това лидерът на ДПС разлюбва младото момиче и го отпраща безцеремонно обратно в Дулово. Въпреки грозната постъпка Айтен и до днес изтръпва при мисълта, че нещо може да се случи на мъжа, когото някога е обичала.

„Естествено, плаках, когато видях, че Ахмед се свлече на земята. За мен няма съмнение, че онзи човек бе замислил да го затрие", споделя пред „168 часа" жената. По време на покушението тя и синът й са пред телевизора, очаквайки да чуят доклада на Доган. Вместо това стават свидетели как Октай Енимехмедов опира пистолет в главата на Доган.
Виждайки шокиращите кадри, двамата изтръпват.

Ужасяващата гледка се отразява по-зле на сина Айан. Виждайки какво се случва с баща му, момчето изтръпнало. Лицето му придобило каменен израз и започнал нервно да обикаля стаята.

„Ужаси се. След случката се затвори в себе си. Настояваше да не пускам телевизия, защото беше зомбиран от постоянно излъчваните шокиращи кадри от атентата срещу баща му", връща се назад майката на Айан -Айтен Терзи.

 

Реклама
Реклама
Реклама