Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1763511 www.bgdnes.bg

Адвокат на Бербатови: Маргарита Бербатова е подложена на невероятен медиен натиск

 "От няколко дни г-жа Маргарита Бербатова е подложена на невероятен медиен натиск". Това каза пред bTV адвокатът на сем. Бербатови Албина Томова.

"Навсякъде се тиражира обстоятелството, че делото за хулиганство е образувано срещу Бербатова и нейната снаха, но не се споменава, че е образувано производство и срещу журналистката, която бе нападната от двете жени", каза Албина Томова. 

Реклама

Тя отказа да коментира случая и да изяснява правната обстановка, с мотива, че има съд, който да реши. Адвокат Томова обаче упрекна медиите, че преди да се е произнесъл съдът, тиражират случая.

Припомняме, че Маргарита Бербатова нападна и нарани с ритници журналиста от „Струма" Бетина Апостолова. Инцидентът стана пред бившия клуб на СДС в центъра на града и пред множество очевидци.

Заедно с Бербатова на съд отива и нейната снаха Димитричка - съпруга на по-малкия й син Асен. До делото се стигна, след като антимафиотите направиха обиск в жилището на младото семейство в Благоевград.

Акцията на ГДБОП била по сигнал, че се укриват наркотични вещества. Направилата опит да снима действията на антимафиотите Апостолова бе нападната най-напред от Димитричка, а след това и от пристигналата след обаждане по телефона Маргарита Бербатова. Те дали показания пред полицаите, че са били обиждани.

Срещу Асен Бербатов тече разследване за притежание на дрога. Неотдавна в колата им бе намерен кокаин, укрит в детско столче.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама