Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1774264 www.bgdnes.bg

Момичешка банда бие ученички в Разград, после се хвалят с клипчета в нета

Ученички от ПГХТ „Мария Кюри" - Разград тормозили и били момичета от други разградски училища. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Четирите момичета причакали с цел саморазправа 11-годишно момиче от село Дянково в двора на ОУ „Никола Икономов". Това се случило в дните между 8 и 11 февруари. По независещи от тях обстоятелства тогава не успели да осъществят намеренията си. По случая е образувана проверка.

Реклама

На 11 февруари, в периода между 14.30 и 15:30 часа, в задблоковото пространство на улица „Свети Климент" 34, групичката нанесла побой на 15-годишно момиче от село Мортагоново, ученичка в ОУ „Отец Паисий" - Разград. Действията били заснети с мобилен телефон, а клипът - качен в интернет.

За случилото в полицията сигнализирал бащата на пострадалото момиче. Води се проверка. Извършителките на деянията - Ф.Х. на 14 години от Разград, Б.Х. на 14 години от Мортагоново, Л.А. на 14 години от Разград и А.Х. на 14 години от Йонково, до момента не са попадали в регистрите на Детска педагогическа стая.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама