Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1787638 www.bgdnes.bg

10 г. затвор за бандит, изнудвал любовница

Известният бандит Пеньо Мангъров - Сашо Чешкия, пословичен с любовните си подвизи, получи 10 г. затвор по обвинение за изнудване. Той ще трябва да плати и глоба от 7 хил. лв.
Мангъров бе признат за виновен, че е притискал една от бившите си любовници, че я е опозорил публично с интимна информация за нея, като за това й поискал 10 000 лв. Съдът обаче го оправда за повреждане на чуждо имущество и за склоняване към проституция на друга своя бивша любима.
Кримигероят се забъркал с 22-годишната Ирина Тонева, която била толкова безпаметно влюбена в него, че не усетила, че и прилагал психическо и физическо насилие. Според обвинението любовникът склонявал изгората си да проституира в Гърция. Тя заминала там и два дни се чувала с него по телефона, като го питала "Кога ще дойдеш". Последният им разговор не приключил добре, защото двамата се скарали, а Ирина разбрала, че любимият й има друга жена.
Оказало се, че тази друга жена е майка й Мая. Чешкия й казал, че любовните му услуги не струват 100, а 10 хил. лв. "И другия път, като ти поискам 10 хил. лв., ще ми дадеш", казал Пеньо. Освен това искал парите, за да не разкрие връзката пред дъщеря й. Тогава Мая се оплакала, че била заплашвана и рекетирана.
Преди време Чешкия бе задържан, след като 48-годишната Антония се оплака, че й откраднал телевизора и 18 хил. евро.
Според мълвата Чешкия дори отвлякъл жената, за да я принуди да му "подари" част от парите от продажбата на апартамента й.
Чешкия излезе от затвора, след като излежа 10-годишна присъда за изнасилване. В Чехия бе съден задочно и признат за виновен за две поръчкови убийства. Зад решетките той преживял любовен роман с прокурорката Соня Алексиева, за която се ожени и разведе. В последната година се заговори, че великият любовник изживявал роман с победителката от "Биг Брадър фемили" Ели Кузмова.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама