Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17900638 www.bgdnes.bg

Звездната абитуриентка Надежда Ковачева: Надуват ПРЕКАЛЕНО цените за бала

Победителката в "Гласът на България" поръчва рокля в турски бутик, дарява я след изпращането 

"Поскъпванията много ще затруднят абитуриентите и техните семейства. Цените са прекалено завишени, като се има предвид материалът, от който са изработени роклите. Големи дизайнери използват платове, които не са кой знае какво, и след това завишават стойността на дрехите си. Възползват се от ситуацията. Повечето продукти са некачествени."

Реклама

Тази истина категорично заяви пред "България Днес" абитуриентката и победителка от последния сезон на "Гласът на България" Надежда Ковачева по повод поскъпванията на всичко, което е свързано с абитуриентските балове.

"Като се сетя едно семейство колко разноски има, ще е много сложно за момичетата. Някои от тях, тъй като вече са пълнолетни, работят и им се налага да се оправят сами, което ще ги затрудни още повече", сподели още изпълнителката.

Драстичният скок в цените за грим, прическа, рокля и куверт за баловете тази година се усеща осезаемо сред родители и абитуриенти. Най-високи са разходите за роклите, като те варират между 600 и 2500 лв. Костюмите на момчетата също не отстъпват по цена - от 700 до 1500 лв. Кувертът в заведенията достига 250 лв, като някои от тях дори предлагат разсрочено плащане. Професионалният грим е в порядъка от 60 до 250 лв, а за прическа зрелостничките трябва да отделят между 80 и 250 лв.

"За красотата ми ще се погрижи екип, с който работя от години и сме близки. При тях не съм усетила ценова разлика. Съдейки по разказите на мои приятелки обаче, разкрасителните процедури са поскъпнали двойно" добави още Ковачева.

Победителката от "Гласът на България" вече е направила своя избор за рокля от известен турски бутик, в който изработили тоалета по самата нея. Въпреки сравнително по-евтините цени в южната ни съседка Надежда казва, че цената на роклята й е била същата като на българския пазар.

"Има много бивши абитуриенти, които даряват костюмите и роклите си след бала. И аз възнамерявам да направя така. Роклята със сигурност ще има приложение заради изявите ми, но искам и някой друг да може да се зарадва и да му е по-лесно в този специален ден", коментира певицата Надежда Ковачева.

Четете още

Актрисата Алекс Сърчаджиева: Бях с обувки за 15 лева и рокля назаем на бала

Актрисата Алекс Сърчаджиева: Бях с обувки за 15 лева и рокля назаем на бала

Колко струва абитуриентският бал?

Колко струва абитуриентският бал?

Реклама