Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1806639 www.bgdnes.bg

Четин Казак: Ахмед Доган трябва да води две депутатски листи

„Почетният председател на ДПС Ахмед Доган трябва да води листи в два района. Това заяви пред bTV депутатът Четин Казак. Той заяви, че все пак Доган сам ще прецени дали да се кандидатира за следващия парламент.

„Нямаме колебание за връщане на мандата", категоричен бе Казак. ДПС обяви още преди дни, че ще върне мандата на президента Росен Плевнелиев, който ще го връчи на движението утре.

Реклама

„Смяната на председателя на ДПС е с дългосрочната цел да разкрие нови хоризонти, да привлече нови членове и симпатизанти и да премахне сатанизирания образ на движението", коментира смяната на Доган с Лютви Местан депутатът.

По думите му обявяването от парламентарната трибуна от страна на Бойко Борисов, че Доган е поръчал атентат срещу него, е било сервирано под влияние на емоциите. Вероятно това е готвено за предизборно време, но Борисов е избързал, допусна Казак. Според него обвинението е ужасяващо, а отказът от страна на топразузнавачите да дойдат и да потвърдят или отрекат това в зала говорело, че обвиненията са неоснователни.

„Мит е, че имаме добри отношения с ГЕРБ, нямаме и капчица стопляне на отношенията, а сме принципна опозиция", категоричен е Четин Казак.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама