Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18093239 www.bgdnes.bg

Светлана Гущерова: Терзиев ни крещеше "ще ви убия"

Той говори някакви абсурдни неща, че аз съм искала да го наплюя и после съм се била ударила, това е абсурдно. Как може да твърди, че не ме е удрял. Камерите в района са заснели как го прави. Това каза плеймейтката Светлана Гущерова, която обвини олимпийския ни медалист в борбата Кирил Терзиев, че я е пребил и е потрошил зъбите й. Тя заяви, че е готова да покаже и записите. 

По думите на Светлана Терзиев е казал, че познава шефа на 4-то районно и няма да му направят нищо, той отново щял да смачка сигнала.

Реклама

Плеймейтката обясни, че това не е първият сигнал срещу бореца. Преди време нападнал мъжа й и му откраднал телефона. Сигналът бил подаден отново в същото районно, твърди Гущерова и нищо не се случило. 

"Извадила съм си медицинско. Трябваше поне за 24 часа да го задържат, ако полицията пак не направи нищо, ще дойда да ви го дам и да го покажа на вас", закани се тя да покаже видеото в ефир. 

Гущерова и Терзиев се познавали от 2010 г. Той бил на сватбата й, а с мъжа й не се познавали толкова, през Ковид пандемията се сближили.  

"Не знам защо е конфликта. Той е вманиачен по нашето семейство, чисто луд е и психично болен. Казва, че е за пари и че ние му дължим. Прави се на лихвар. Не знам каква сума е в неговата глава, ние не му дължим нищо", разясни тя. 

Самата ситуация тя разказа отново.

"Това се случи онзи ден към 20:10 ч. Със съпруга ми и децата се прибирахме. Живеем на бул. България, когато спряхме през кооперацията, оставих мъжа ми да слезе да отвори подземния гараж отвътре.  Докато завивах отстрани в улицата до кооперацията, видях една наша стара кола. Много добре я познавам и знам кой я кара. Не съм го видяла да кара зад мен, засичам го пред кооперацията, пред нашия гараж, той няма как да дойде отдолу, защото е задънена улицата. Спрях да го питам какво прави тук, а той ми отговори, че дошъл да види дали сме тук", разказа Гущерова. 

"Къде е тази твоя дебела свиня, ще ви убия, ще ви съсипя", казал още Терзиев на плеймейтката.

Тя допълни, че се е страхувала за своята безопасност и тази на децата ѝ, а е нямало кой да ги защити.

Четете още

Обвиненият в побой Кирил Терзиев: Не съм бил Гущерова, с мъжа й ми дължат много пари

Обвиненият в побой Кирил Терзиев: Не съм бил Гущерова, с мъжа й ми дължат много пари

Борец ПРЕБИ Светлана Гущерова, твърди плеймейтката

Борец ПРЕБИ Светлана Гущерова, твърди плеймейтката

Светлана Гущерова призова: Мъск, чипирай ни политиците!

Светлана Гущерова призова: Мъск, чипирай ни политиците!

Гущерова стартира подкаст за астрология

Гущерова стартира подкаст за астрология

Реклама
Реклама
Реклама