Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18097726 www.bgdnes.bg

Малкия Маргин стана дядо

Първородната щерка на подземния бос Моника го дари с внучка Никол

Николай Маринов - Малкия Маргин стана дядо за пръв път, научи "България Днес" от близки на бореца. Първородната дъщеря на Николай Маринов - Моника, го е дарила с наследница през април т.г. Заслужено новороденото е кръстено на дядо си и носи името Никол. Рожбата е плод на любовта на щерката на Маргина - 25-годишната Моника, с малко по-възрастния от нея Цветан Грамантички. Двамата се срещат преди повече от две години и помежду им пламват искрите на любовта.

Моника е завършила "Училищна педагогика", но не работи по специалността, защото родителите й се грижат за нея като за писано яйце. Още с раждането й над девойчето бдят по няколко телохранители, разказват близки до Маргините.

Реклама

Въпреки забраната да работи Моника успяла преди време да отвоюва правото за кратко да практикува дневни лагери с деца в близката до столицата планина - Витоша, но с изричното условие на родителите й да бъде зорко охранявана от гвардия от телохранителите на баща й. За да получи тази свобода, Моника дълго време е плакала на рамото на майка си Мария Цветкова. Тя е дъщеря на легендарния футболист на "Левски" Георги Цветков, известен с прозвището Цупето. Мария е официална съпруга на малкия Маргин от 10 януари 2006 г., след като му роди две деца.

Моника е първородната рожба на Малкия Маргин. Той има и син, който носи неговото име. 22-годишният Николай-младши от няколко години следва в престижен университет в Лондон. Младежът пребивава основно в британската столица и се прибира у нас рядко по време на кратките си ваканции.

В началото на май Моника пусна фотос на дъщеричката си в своя профил в Инстаграм, като обясни, че наследницата й е навършила първия си месец. Приятелският кръг за достъп до информацията на Моника в платформата е строго селектиран и внимателно подбран и проверен. Таткото Цветан не смее да се похвали с рожбата си в социалните мрежи, нито пък демонстрира някаква близост и роднинство с фамилията на подземния бос. Цецо, както го наричат в обкръжението на Маргините, е софиянец. Той е собственик на фирма "Бранд Z", която основава в края на 2017 г. Компанията се занимава с щамповане на тениски, производство на стикери за коли и декоративни лепенки за дома. През февруари на 2022 г. Цецо основава и бранда Rent me up за леки коли под наем, който е собственост на фирмата "Моторс Къмпани Лимитед" МКЛ ООД. В дружеството Цветан е съдружник с тъста си Николай Маринов, който обаче е едноличен собственик на капитала. С приходите от двете фирми Цецо се грижи за семейството, въпреки че двамата с Моника нямат брак.

Моника за разлика от повечето деца на ъндърграунд елита не обикаля денонощно заведенията. Но когато излезе в луксозните клубове на столицата, всички знаят коя е и я обсипват с особено внимание.

"И започва една върволица към нея, всеки гледа да я поздрави, да й се подмаже. Най-напористи в подмазването са наследниците на фолкаджийките. Вероятно майките им, които през 90-те години въртяха полуголи кючеци върху масите на Маргините в заведенията, са възпитали култ към подземния елит у дъщерите си, които гледат всячески да свидетелстват почитта си към сикаджийската щерка", разказват очевидци.

Младите Моника, Цецо и невръстната им Никол живеят в палата на Малкия Маргин. Внушителната постройка в баровския квартал Бояна е скрита зад масивни метални порти. Охранителните камери, които са разположени по всички електрически стълбове около скъпарския имот, филмират случващото се в района още от кръстовището на Панорамен път. Сигурността е на ниво, въпреки че през последните десетина години братята Красимир и Николай Маринови - Маргините извадиха бизнесите си на светло и навлязоха в туристическия бранш, като стопанисват десетки плажни ивици и заведения по Черноморието. Маргините навлязоха ударно и в строителството, като изграждат жилищни сгради в центъра на София. Инвестициите им са в района около най-скъпата улица на столицата - "Оборище".

Малкия Маргин е бивш борец, роден е в Смолян преди 51 г. в семейството на миньор и болнична санитарка. Той е един от акционерите в силовата застрахователната компания СИК заедно с брат си Красимир и други известни имена от подземния свят.

Четете още

ИДВА СВАТБА! Племенничката на Маргините се сгоди

ИДВА СВАТБА! Племенничката на Маргините се сгоди

Племенницата на Маргините пак бременна

Племенницата на Маргините пак бременна

Маргините с нов наследник

Маргините с нов наследник

Маргините чакат бебе

Маргините чакат бебе

Реклама
Реклама
Реклама