Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1809996 www.bgdnes.bg

Принц менте хапе от страст

Самозван немски принц, съдържател на публични домове, нахапа от сексмерак млада звезда на автомобилния спорт.
17-годишната Изабела Лауер, многообещаваща надежда на отбора на БМВ, подаде жалба срещу 42-годишния Маркус Еберхард, известен и като принц Маркус фон Анхалт. Според таблоида "Билд" тийнейджърката е жертва на брутална атака от плейбоя, която за малко да се превърне в изнасилване.
Случката се разиграва през декември, по време на щур купон в Монако за рождения ден на принца. Маркус хваща Изабела, завлича я към една от стаите, хвърля я на леглото и почва да я опипва. "Хвана ме за косата, целува ме по устата, мачкаше гърдите ми. Беше просто ужасно", споделя младата състезателка в мотивите към съдебния си иск. Тя прилага и снимка, на която се вижда надраният й врат.
Благородникът отхвърли обвиненията. Според него на въпросната вечер е присъствал и бащата на Лауер, негов добър приятел, което прави твърденията за сексуално посегателство абсурдни.
Маркус фон Анхалт всъщност е месар по професия и един от най-скандалните бонвивани в Германия. Натрупва милиони от бардаци и нощни клубове. През 2006 г. е осиновен формално от друг измислен аристократ - Фредерик фон Анхалт, последния съпруг на кинолегендата За За Габор. Фредерик се сдобива с титлата принц, тъй като е осиновен от истинската принцеса Мари-Аугусте фон Анхалт. В немските медии се твърди, че колбасарят Маркус плаща на Фредерик няколко милиона долара, за да получи благородническата титла поне на хартия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама