Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18102814 www.bgdnes.bg

Избират "Мис Зелена България 2024" в Челопеч

"Мис Зелена България" е екологично културно събитие, организирано от модна агенция "Реал Моделс Ейджънси" ЕООД, създадена от Мария-Микаела Вълчева. "Реал Моделс Ейджънси" е една иновативна бизнес-екосистема, която акцентира върху неподправено красиви претендентки за титлата „Мис Зелена България", представляващи устойчивата мода, както и бизнесите, които са в екологично съответствие с природата. Това уникално събитие ще разкрие 16 естествено красиви дами от цяла България, които гордо ще представят своите родни градове и ще се идентифицират с екологични брандове, които творят с мисъл за околната среда, като преди всичко се открояват с ослепителната си гама от модни дизайни и иновативни елементи.

Представяйки различни кътчета на България, тези красавици ще могат да се похвалят с изключителна красота и ангажиращи интереси, от модни занимания до екологични дейности. Тяхното онлайн присъствие също ще допринесе за вдъхновяващи послания и една по-модерна култура изразена на модното събитие.

Реклама

"Мис Зелена България" изпълнява ролята на посланик на българската природа и красота, която желаем да запазим за бъдещите поколения.

Предприемачът Мария-Микаела Вълчева, с познания, вкоренени в историята на конкурсите за красота и модните зрелища, отбелязва, че тази година ще има много подобрения, които ще могат да се наблюдават в новата "Зелена Модна Столица на България" – община Челопеч, парк "Корминеш", като също така споделя, че все пак, тези модели са едни талантливи и изящни модни представителки, а избраните бизнеси са с повишена привлекателност към обществените норми, като се надява мисията й да достигне до повече хора и така да се опазва все повече природата на неповторимата ни и прекрасна страна.

На 27 юли 2024 г. парк Корминеш, Община Челопеч, ще се преобрази в център на устойчивата мода и съчетанието на бизнеса с природната красота. Пригответе се за едно незабравимо събитие, което ще стартира с "Грийн Фест" от 10:00 ч., където всички гости ще могат да се насладят на зеления парк "Корминеш". Там ще бъдат представени десетки бизнеси. Всички гости ще могат да участват в редица активности и инициативи сред тях са: "Направи си сам парфюм" с Evterpa Cosmetics, Дегустация на пчелни продукти - открийте силата на прополиса с бранда Bee&You, Арт и вино, Натурална козметика от Brilleur, Вкусни продукти от роза от Rozara Bunovo, Представяне на календара "Мода на бъдещето" 2024 и през целия ден можете да кандидатствате в модна агенция Реал Моделс Ейджънси и да сбъднете мечтата си, ако тя е да бъдете модел.

От 19:30 ч. пък ще ни очаква един уникален моден спектакъл, който ще включва музикални изпълнения и сценично представяне и най-вече екологичния моден конкурс с 5 етапа, на последния от които ще се избере най-достойната представителка за титлата "Мис Зелена България".

16 девойки от цяла България ще представят своите родни градове и ще дефилират в 5 кръга с колекции, създадени с мисъл за околната среда. Модни къщи като Reflet, Wolf Walley, Banderol и Gratia Ministry of Fashion ще представят своите устойчиви колекции, а в последния кръг момичетата ще дефилират с балните им рокли, като по този начин ще им вдъхнат втори живот. Вечерта ще включва музикална програма с участието на Аня Кесякова и Мария Божинова, носителки на многобройни музикални награди и отличия.

Заповядайте на 27 юли 2024 г. на зеления празник на красотата и природата! Събитието има за цел да популяризира устойчивите практики и да ни сближи с природата. Да превърнем китното селце Челопеч в зелената модна столица на България! Събитието се осъществява с подкрепата на община Челопеч и Дънди Прешъс Металс Челопеч" ЕАД, които се присъединяват към нашата мисия за по-зелен свят!

Мис Зелена България е уникална възможност да се насладите на красота, мода и зелени инициативи, събрани в едно вдъхновяващо събитие. Можете да закупите вашите билети за Мис Зелена България от мрежата на bilet.bg.

Четете още

"Мис България" Елизабет Кравец след отнемането на титлата й: Ще стигнем до съда!

"Мис България" Елизабет Кравец след отнемането на титлата й: Ще стигнем до съда!

Ето защо отнеха короната на Мис България

Ето защо отнеха короната на Мис България

Реклама
Реклама
Реклама