Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1812721 www.bgdnes.bg

Принцеса Даяна предусещала, че ще бъде убита

Леко притеснена и превъзбудена, Петя Дикова изведнъж премина на говор със силен английски акцент, докато препитваше личния асистент на принцеса Даяна Патрик Джефсън.

Принцеса Даяна е имала предчувствие, че ще бъде убита. Това заяви пред БТВ личният асистент на принцесата Патрик Джефсън.

Реклама

"Очевидно като публична фигура тя беше под някаква степен на заплаха. Имаше 24-часова охрана, но едва, когато излезе от обсега на тези хора, животът и имаше реален риск. Предчувстваше смъртта си и не мисля, че се касаеше за параноя. Същото важи и за страха й от подслушване. В Англия сме имали много големи, публични скандали за аферите с личните разговори на хората. Ако се чувстваше застрашена от подслушването, беше основателен страх. Винаги я съветвах: "Внимавай, може да те подслушват", разкри Патрик Джефсън.

Години, след смъртта на една от най-обичаните принцеси той признава, че всячески се е опитвал да осигури достъп на Даяна до синовете й. Едно от задълженията му включвало тя да се вижда с тях наравно с принц Чарлз.

"Тя беше много надарен водач. Винаги съм си мислел за това каква невероятна кралица би станала от нея. Имаше вроден талант да разбира силните и слабите страни на хората и не се страхуваше от това да комуникира на емоционално ниво", признава личният асистент на принцеса Даяна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама