Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18131345 www.bgdnes.bg

Ергенки се втурнаха да гласуват, Венета удари контра

Това са коментарите на участничките в трите сезона на "Ергенът", запитани от LadyZone.bg дали ще гласуват:

„Разбира се, че ще гласувам. Според мен всеки трябва да гласува и колкото и малък да ни се струва нашият глас, той пак може да доведе до промяна.
За трудните избори съм се научила да слушам интуицията си. Като изключиш всички външни фактори и чужди влияния, тогава наистина можеш да чуеш себе си и какво всъщност желаеш истински. Щом се научиш да го правиш, трудните избори се превръщат в лесни" - сподели пред Екатерина от трети сезон на романтичното риалити.

Реклама

"Да, ще гласувам, както винаги. Аз съм от хората, които във всяко едно отношение имат позиция, която демонстрирам и защитавам с действията си. Най-трудният избор в живота ми, който винаги ще бъде такъв и занапред, е: с какво да направя компромис, за да бъда щастлива в бъдеще. Най-лесните решения в моя живот са тези, взети с волята на сърцето ми. Въпрос на вътрешно усещане, на което се доверявам" - призна Деница от първия сезон на предаването.

„Ще гласувам, защото смятам, че всеки трябва да упражни своя глас, а не после да недоволства за резултат, за който дори не си е направил труда да допринесе. Много рядко се е случвало да не гласувам и то е било, защото съм била възпрепятствана да го направя" - казва Валерия от "Ергенът" 2.

„Да, ще гласувам! Апелирам и всички хора да го направят, особено младите. Ние сме бъдещето на България и е важно да изразим мнение. Най-трудно е да гониш целите си ежедневно, независимо от обстоятелствата. Най-лесният избор е да се откажеш" - смята Боряна от втори сезон на романтичното риалити.

„Въпреки че в деня на изборите съм на сватба, задължително ще отида да гласувам. Аз не съм от хората, които смятат, че вотът им е песъчинка в пустинята, смятам това за моя отговорност, като част от обществото в България и ЕС. Самата аз смятам, че гласуването трябва да бъде задължително за всички български граждани над 18 г., завършили средно образование.Най-трудният избор направих само преди месец, когато трябваше да реша да приспя ли котарака ми, който беше част от семейството ни цели 21години, понеже имаше заболяване, което вече нямаше как да бъде спряно. Направих този избор за него, да не страда и да запази достойнството си, след като в продължение на седмици го хранех със спринцовка и гледах като бебче, бях неотлъчно до него. Най-лесният избор в живота ми е да бъда честна, отговорна за действията си и пряма с хората, без значение как това би се отразило на мен" – коментира Людмила, прочула се с репликата си в риалитито „Логика няма!".

„Хората са свикнали да хвърлят вината върху управляващите за абсолютно всичко в техните животи. Това е бягане от отговорност. Аз съм живяла в Испания и в Италия, и там не е по-различно от тук. Там също се оплакват от управляващите и недоволстват. Ние не сме жертви на никого, освен на собствените си очаквания. Трябва да се променим отвътре и тогава ще видим промяна във външния свят. А и не мисля, че има политици, които нищо, нищо да не са направили. Просто всеки е свикнал да се фокусира върху грешките, така да ги наречем, на управляващите. Не защитавам никого, просто се старая да намеря положителната страна на нещата във всяка област от своя живот и я намирам. И мисля, че всеки един от нас дължи това на себе си. Знам добре, че нещата не са цветущи в нашата държава и не, не мисля, че съм наивна. Но ако мога да променя нещо, то това са моите собствени действия, които дават отражение във външния свят. Затова действайте! Ако нещо не ви харесва, не го приемайте, а се опитайте да го промените. Прави каквото трябва, а да става каквото ще. Тук има много дълбок смисъл. Аз ще гласувам. Най-лесният избор е този, който ме води по пътя на изкуството и музиката. А най- трудният – да избирам между двете, затова избрах и двете" – признава Ивелина от "Ергенът" 2.

„Не желая да гласувам ,защото всяко правителство тръгва с програма, която не изпълнява. Развъждат се псевдо партии, които тръгват с обещания, вземайки част от гласовете и след това стават сателит на друга партия. В самите коалиции не могат да се разберат, а очакванията са да се обедини цял народ. Създават се лобистки закони, защитаващи интересите на дадени лица, ощетявайки държавата и хората. Най-лесният избор в живота ми е да остана в родината си, а най-трудният да приема реалността в, която живеем. Отказвам да повярвам, че хората станахме толкова алчни егоисти и се надявам скоро да дойдат по-добри времена. Времена на ценности и емпатия!" – споделя Венета от първи сезон.

Четете още

Ергенката Джия с невиждани снимки, уникално секси е

Ергенката Джия с невиждани снимки, уникално секси е

Старите ергенки се СЪБРАХА

Старите ергенки се СЪБРАХА

Маги от "Ергенът" прежали Алек

Маги от "Ергенът" прежали Алек

Победителката от "Ергенът" Виктория се жени другия месец

Победителката от "Ергенът" Виктория се жени другия месец

Реклама
Реклама
Реклама