Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1818304 www.bgdnes.bg

Киро Киров:"Наглите“ се завърнаха!

Веднага след като лицето бъде покушено, му се иска телефонния номер на близките. Кога ще се обадят, обаче, един Господ знае. Това обясни жертвата на бандата за отвличания "Наглите" - бизнесменът Киро Киров, който се включи по телефона в сутрешния блок на TV7.

Шокиран съм в момента. Гледам по телевизията кадрите от мястото на събитието, ако това изобщо е събитие. Това е нагъл, трагичен случай в това безвремие, в което сме в момента. Много шокиращо и много трагично, коментира той отвличането на дъщерята на Евелин Банев - Брендо.

Цялата власт в държавата е отслабена и нищо чудно деянието да е извършено с цел провокиране на напрежение и създаване на несигурност. Аз лично вярвам, че цялата група на „Наглите" не е заловена. За съжаление диренето в този посока спря и ето това е едно доказателство, че групата се е завърнала и прегрупирала, обясни жертвата на „Наглите".

Попитан какви са първите мисли и чувства на човек, след като е отвлечен, Киров отговори: "Това е пълна обърканост. Страх няма, това е един упрек към себе си. Но това е малко дете, не може да си каже: "Как можах да го допусна? Как не помислих? Шокът е огромен, защото човек съзнава какво се е случило."

Реклама

Киро Киров каза още, че се надява, че ще бъдат открити записи от охранителните камери, защото все пак детето не е отвлечено от случайно място. Макар, че похитителите очевидно са професионалисти и навярно са помислили и за това.

Тази сутрин, около 7:30 часа в столичния квартал Бояна на ул. "Пушкин", трима маскирани са отвлекли 12-годишната Лара, дъщеря на сочения за "кокаинов крал" - Евелин Банев-Брендо. Шофьорът на детето е прострелян, откаран е във Военномедицинска академия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама