Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1818497 www.bgdnes.bg

НЛО удари камион (Видео)

Мощен светлинен сноп се стоварва върху камион, излизащ от тунел в Щутгарт, и го хвърля във въздуха. Спасителни екипи по-късно са наобиколили тежкотоварната машина, която по чудо не се е преобърнала.

Репортерка на име Андреа Краус разказва за феномена по телевизионния канал 9HPDM. Кадрите на сблъсъка, за който се предполага, че е причинен от НЛО, са заснети от охранителните камери на тунела.

Реклама

Клипът бързо се разпространява в световната мрежа. Със същата скорост обаче спецовете по НЛО и всякакви извънземни обекти и сили установяват: видеото е менте! Германски канал 9HPDM всъщност не съществува - абревиатурата идва от High Performance Data Mining, установява потребител на форум в интернет.

Репортерката освен това говори немски със силен акцент. Друг изследва лицето й и уверява, че мимиките на младата жена категорично указват, че тя не говори истината.

Съществен аргумент е и, че нито една медия в Германия не съобщава за подобен инцидент в или край Щутгарт, станал през последните дни. А повечето прехласвания и възклицания по клипа са от чужбина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама