Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1820827 www.bgdnes.bg

Иван Киров: Ако бъде поискан откуп, може дъщерята на Брендо да се върне жива

„За мен трябва да се работи с полицията. В една нормална държава това не би трябвало да е избор. Полицията трябва сама да вземе отношение и мерки". Това заяви за bTV Иван Киров - син на бизнесмена Киро Киров, който беше отвлечен през 2009 година и върнат срещу откуп, в коментар на случая от вторник с дъщерята на Евелин Банев-Брендо.

Той обясни, че е трудно да се даде съвет на семействата на жертвите на похищения, но ако бъде поискан откуп, то ситуацията може да стигне до положителен изход - да се върне момичето живо и здраво.

Иван Киров призова близките на отвлечената Лара Банева да се държат. Припомняме, че вчера дъщерята на Евелин Банев - Брендо беше отвлечена от столичния квартал Бояна, докато отиваше на училище.

По думите на Иван Киров подобен кошмар няма как да бъде заличен. Той го описа като случка, в която спират дете в някой ъгъл на улицата, за да му вземат синджирчето или пет лева, но умножена по хиляда.

Вчера бизнесменът Киро Киров обясни, че отвличането може да е от отломки от групата на „Наглите", която го отвлече преди време.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама