Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18217539 www.bgdnes.bg

Как да носим дамските чехли, за да ни е удобно и да изглеждаме добре advertorial icon

В разгара на летните жеги вероятно вече сте в търсене на подходящия стил, с който да се чувствате комфортно през целия сезон. А коя друга лятна обувка би била по-удобна и лека от дамските чехли? Някои жени нямат представа как да съчетаят чехлите с останалото облекло, затова се въздържат да ги купуват, но това ги лишава от онзи комфорт и удобство, които само дамските чехли могат да донесат. Ето защо тук ще обсъдим различните начини за носене на този вид лятна обувка според повода и стила.

Дамски чехли за ваканцията

Наближава лятната ви ваканция на море, а вие не знаете какво да обуете? Определено може да заложите на естетични и модерни дамски чехли, които са прекрасен избор за плажа, басейна, за спа процедурите в хотела, за банята и които биха предотвратили подуването на краката ви в летните горещини. 

Препоръчваме ви да заложите на дамски чехли с равна подметка и каишка между пръстите тип „джапанки“ или на дамски чехли с широк ремък и отворени пръсти, които се съчетават идеално с плажен аутфит като къса лятна рокля или кокетни дамски къси панталонки и дамска блуза или риза за топ. Този вид е идеален и за посещение на заведенията на плажа, където да се разхладите с по едно питие в горещото време.

Дамски чехли за офиса

Ежедневното носене на затворени обувки в офиса може да причини изключителен дискомфорт през лятото. Краката се запарват и оттичат, а обувките започват да ви стягат, на което се дължи и усещането за „уморени крака“ в края на работния ден, когато у дома най-накрай свалите обувките.

Но какви дамски чехли да изберете за офиса? Определено тук плажният тип, описан по-горе, не е подходящ. Заложете на дамски чехли, повдигнати на равна платформа, каквито са тези дамски чехли от MODIVO. Те могат прекрасно да се съчетаят с дълъг дамски работен панталон и да изглеждат много красиво, ако ги изберете със специални орнаменти по тях.

Ако вашето типично офис облекло включва риза и къса пола, в такъв случай вероятно по-добре ще се съчетае с по-изящния вид чехли на среден или висок ток, както и имитацията на модерни дамски обувки, но изработени във вид на чехли. Ако предпочитате, можете да изберете и такива, които са с нежни декорации, предназначени да придадат на краката ви още по-елегантен вид.

Дамски чехли за специални поводи

Не се лишавайте от удобството, дори когато сте поканена на романтична вечеря, рожден ден, кръщене или на друг специален повод. В гардероба ви трябва да присъства поне един официален модел, който може да включва специални декорации, които да подхождат на официалното ви облекло по форма и цвят, каквито дамски чехли ще намерите в https://modivo.bg/c/zheni/obuvki.

Например черни велурени или кожени дамски чехли с висок ток биха подхождали на дългата черна рокля, предназначена за официални вечери. Ако дори и на по-специални поводи бихте искали да прибавите към визията си акцент на „неглиже”, можете да заложите на дамски чехли с наклонена платформа, които ще отиват както на дълга пола или рокля, така и на дълъг панталон.

И най-хубавото от всичко е, че можете да избирате висококачествени дамски чехли в точния цвят, който ви е необходим, за да придаде заключителния акцент на облеклото ви. Дамските чехли предоставят целия този комфорт с възможност за съчетание с всевъзможни стилове.

Реклама
Реклама
Реклама