Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18250759 www.bgdnes.bg

Йомов намери заместничка на Ариа

Наказаният футболист този път крие кое е гаджето

Скандалният футболист Георги Йомов най-накрая намери заместничка на фолкдивата Ариа. Наказаният за допинг бивш играч на ЦСКА-София има нова жена до себе си.

Този път действа много по-различно от връзката си с фолкаджийката. Йомов крие коя дама е откраднала сърцето му. До момента е споделил само една снимка, на която се вижда единствено кракът й в неговия скут.

Реклама

Футболистът се напати от огромния интерес към отношенията му с Ариа и сега иска да изживее любовта си на спокойствие. Без всичкия шум и показност на предишната му връзка. Самият той страни от светлините на прожекторите, след като бе наказан за четири години заради употребата на допинг. Футболистът бе спипан със забраненото вещество дехидрохлорметилтестостерон през 2022-ра. Малко след това приключи и шумната му връзка с Ариа след серия от скандали.

Фолкпевицата и футболистът бяха заедно около две години, като парадираха с любовта си. Всъщност връзката им имаше доста проблеми и бе съпътствана от редица скандали. Един от тях бе случаят, когато Йомов и брат му бяха бити след разправия на Околовръстното шосе. Притеклият се на помощ техен баща стреля и рани двамата нападатели. Първоначално футболистът твърдеше, че не е присъствал на мястото на инцидента, но се оказа, че лъже. Ариа също бе замесена в скандала. Малко по-късно Йомов бе хванат с допинг и фолкаджийката го заряза.

За разлика от него, тя бързо му намери заместник. Близо година излизаше с бизнесмена Цецо Харема. Цветан Петков е собственик на верига заведения в София и на морето. Ариа отново демонстрираше любовта си по социалните мрежи, но наскоро се разбра, че и тази нейна връзка е в миналото. За разлика от нея, Йомов бе сам досега. А дали ще реши да разкрие коя е новата дама на сърцето му, предстои да разберем.

Четете още

Скандалният футболист Георги Йомов стреля с автомат

Скандалният футболист Георги Йомов стреля с автомат

Бившата на Йомов провокира по бикини

Бившата на Йомов провокира по бикини

Ариа смени Йомов с Цецо Харема

Ариа смени Йомов с Цецо Харема

Вижте как бившата на Йомов - Ариа излезе на сцената

Вижте как бившата на Йомов - Ариа излезе на сцената

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама