Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18275390 www.bgdnes.bg

ВИЖТЕ КОЙ АНГЕЛ ви закриля и на кого да се молите за помощ при нужда

Всеки от нас има своя ангел - хранител. Тези, които са родени на определени празници смятат, че знаят кой е той. Истината обаче е, че ангелите - хранители са тяхно свързани със зодиакалните знаци и планетарните енергии в нашата Слънчева система. Вижте кой ви закриля, според вашата зодия и на кого можете да се молите при нужда от помощ - духовна или здравословна.

Ангелът на родените под знака на ОВЕНА се нарича БАРАКИЕЛ. Той помага на хорат ад асе справят по-лесно с препятствията на живота и им вдъхва кураж, който ги прави оптимисти.

Реклама

Ангелът на зодия ТЕЛЕЦ е АМАТИЕЛ - покровител на новите начинания и промени в живота.

Родените под знака БЛИЗНАЦИ пък са закриляни от БАХРАМ. Това е ангелът на победата. Според вярващите, ако отправите молитвите си към Бахрам, той ще ви напави още по-силни и ще ви помогне да се справите по-лесно със задачите си.

Чувствителният РАК, който има голяма нужда от близост, се управлява от ДИНА - настойчиво го подтиква към придобиване на нови знания.

Ангелът на ЛЪВА се сказва АКВАРИЕЛ. Той дарява родените през този период с духовна мъдрост и бистър ум.

ДЕВАТА я пази КАДМИЕЛ - ангелът на съдбата, който винаги е готов да помогне.

Ангелът БАРЧИЕЛ покровителства ВЕЗНИТЕ. Той дава на хората, родени под този зодиакален знак, вътрешна сила и състрадание. Те са им нужни, за да помагат на другите.

Ангелът на СКОРПИОНА е ГАБРИЕЛ. Той помага, когато са наложителни кардинални промени в живота и създава благоприятни условия за големи постижения.

САРИЕЛ е духовно създание, определено от Небесния отец, за да насочва и подпомага хората, родени под знака на СТРЕЛЕЦА.

Реклама

Ангелът хранител на КОЗИРОГА е КАМБИЕЛ. Той ги подкрепя във всички нови и авантюристични начинания.

КАТАТЕЛ покровителства ВОДОЛЕЯ. Той ги дарява с единение със заобикалящата ги природа и дълбоко проникване в същността на нещата.

РИБИ се управлява от ангела ЕГАЛМИЕЛ. Той им помага да се чувстват по-уверени в силата на своето очарование, водещо ги към повече лични успехи.

Четете още

Кои зодии са най-добри в секса? Проверете себе си и партньора

Кои зодии са най-добри в секса? Проверете себе си и партньора

Зеленият дървен дракон ни носи успех и развитие

Зеленият дървен дракон ни носи успех и развитие

Реклама
Реклама
Реклама