Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18285489 www.bgdnes.bg

Наско Сираков гледа Евро 2024 от Гърция

Собственикът на "Левски" и съпругата му Илиана разпускат на любимите си Халкидики

От плажовете на Гърция гледа европейското първенство по футбол собственикът на "Левски" Наско Сираков. 62-годишната легенда се е отдал на пълна почивка от известно време насам. Той е заедно със съпругата си Илиана Раева, като двамата се наслаждават на райски гледки и вкусна средиземноморска храна.

Реклама

Самият Сираков призна за това пред "България Днес", потърсен да коментира Евро 2024. "В Гърция съм", бяха кратките му думи. Бившият голмайстор на националния отбор стиска палци за европейска титла на Испания и според него "Ла Фурия роха" са фаворити в турнира. Наско е страстен фен на испанския шампион "Реал" (Мадрид), а освен това част от кариерата му премина на Иберийския полуостров. Първото му излизане зад граница в кариерата е през 1988 година в "Сарагоса", а след това носи и екипа на "Еспаньол".

Мажоритарният собственик на клуба от "Герена" и президентът на българската федерация по художествена гимнастика почти не пропускат лято, в което да не си организират гръцка ваканция. Южната ни съседка е тяхната любима дестинация. Те традиционно плажуват през юни, когато работните им ангажименти са по-малко. Новият сезон в Първа лига започва в края на юли, а в момента "сините" провеждат лагер в Правец под ръководството на новия треньор Станислав Генчев.

Самата Илиана Раева също загатна за морската ваканция на популярното семейство с кадър в профила си в инстаграм. Тя показа гледка към вълшебно местенце от гръцкото море, на което водата е напълно прозрачна и чиста, а плажът е заобиколен от зеленина. "Любимите ми заливи", похвали се Раева.

Сираков гледа мачовете от любимата си рибна таверна на брега на морето. Той се е настроил и за датата 30 юни, която е по-специална за него. Тогава точно преди 30 години Наско вкарва втория гол при историческата победа с 2:0 над Аржентина на световното първенство в САЩ. Нападателят е решил отново да изгледа на запис паметния двубой, докато си пие узакито с дзадзики за мезе под палмовата сянка.

По наша информация Наско и Илиана отново са избрали полуостров Халкидики. Те посещават Ситония, втория ръкав. На същото място традиционно идват на почивка и щерките на Сираков - Виолета и Славея, техните мъже и внучките.

Именно там се намира популярният къмпинг на бившата спортна министърка Весела Лечева и втория й мъж Сотир Ушев. Лечева е петкратен световен шампион по спортна стрелба. Къмпингът "Порто Елеа" е бивш метох, построен през XVIII век, и е собственост на българския Зографски манастир в Света гора - Атон. Според медийни публикации имотът се управлява от компанията M.V.P Holidays AE, свързана с брата на Лечева – Дидо, и сина й Мартин.

Четете още

Илиана Раева стана модел

Илиана Раева стана модел

Българската следа в Европа: "Лъвовете" разплакват Германия с велик обрат за 3:2!

Българската следа в Европа: "Лъвовете" разплакват Германия с велик обрат за 3:2!

Ивелин Попов: Наско Сираков ми каза, че не ставам, пратих му смс след купата с "Ботев"

Ивелин Попов: Наско Сираков ми каза, че не ставам, пратих му смс след купата с "Ботев"

Илиана Раева не откъсва очи от телефона (Снимки от засада)

Илиана Раева не откъсва очи от телефона (Снимки от засада)

Реклама
Реклама
Реклама