Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1832508 www.bgdnes.bg

Побъркан се снима с главата на майка си (Кървав трофей)

Изверг закла майка си и се снима с главата й като трофей.
Миналата седмица 23-годишният Башид Маклийн от нюйоркския квартал Бронкс побеснял след семеен скандал, в който 45-годишната Таня Бърд му казала, че е крайно време да порасне и да се изнесе от жилището й. Според полицията младежът намушкал майка си с нож, след което разчленил тялото й с електрически трион.
После Башид, който е освидетелстван шизофреник, гордо се снимал с отрязаната й глава. Зловещите кадри направил с мобилния си телефон, информира "Хъфингтън пост".
На следващия ден жител на Бронкс случайно се натъкнал на изхвърлените човешки останки, докато разхождал кучето си. Ченгетата арестували Башид, който направил самопризнания. Въпреки това едва ли ще бъде осъден с цялата строгост на закона, тъй като страда от тежко психическо заболяване.
"Той винаги върши разрушителни неща. Като малък често предизвикваше пожар вкъщи. Никой не може да го контролира", обясни пред "Хъфингтън пост" баща му Джеймс Маклийн. По-малкият брат на Башид също има психически проблеми, дължащи се на синдрома на Даун.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама