Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1833183 www.bgdnes.bg

ЧЕЗ публикува договорите си: Няма тайни, няма неясноти

От ЧЕЗ днес ще предоставят достъп до пълния текст на Договорите за предоставяне на услуги (SLA - Service Level Agreements) между „ЧЕЗ България" ЕАД и лицензиантите „ЧЕЗ Разпределение България" АД, и „ЧЕЗ Електро България" АД, съобщи дружеството на сайта си.

Договорите ще бъдат достъпни в специално организирана информационна зала от 12 март 2013 г., а днес ще бъдат публикувани телефонни номера, точен адрес и правилата за достъп до информационната зала на уеб-сайта на ЧЕЗ www.cez.bg, в секция „Бъдете информирани".

„Най-важно за нас е да възстановим доверието на хората, обществото, бизнеса и институциите към дружествата ни в България. Спазвали сме, спазваме и ще спазваме законите, ще продължим да работим професионално и ще докажем, че всяко наше действие е продиктувано от стремежа ни да подобряваме обслужването на клиентите. Така ще защитим техните интереси, интересите на акционерите и служителите ни", казва Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Реклама

„Няма тайни, няма неясноти, всичко е прозрачно и открито, какъвто е и нашият бизнес в България и навсякъде, където работим".

За дружествата от Групата на ЧЕЗ в България бизнес моделът се използва от 2006 година, в съответствие с Директива 2003/54/ЕС и Решение Р-048/ 2006 на ДКЕВР.

„ЧЕЗ България" ЕАД изпълнява обслужващи дейности за лицензиантите „ЧЕЗ Електро България" АД и „ЧЕЗ Разпределение България" АД като счетоводство и контрол, информационни и комуникационни технологии, човешки ресурси, връзки с обществеността, регулаторен мениджмънт, управление на неенергийни активи и обслужване на потребители, които са общи за дейността по разпределение и за дейността по снабдяване с електрическа енергия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама