Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18359186 www.bgdnes.bg

Прочутият лечител Иван Гарабитов: Клякайте 25 пъти сутрин и пречиствайте организма

10 минути на ден стигат за поддържане на тялото 

"10 минути на ден стигат за поддържане на храма на душата - нашето тяло. Всеки месец правете пречистване на организма."

Това съветва прочутият лечител Иван Гарабитов, върнал към нормален живот стотици. Той прави констатацията, че деца и възрастни се разболяват десетки пъти в повече отпреди 30 години.

Реклама

Гарабитов посочва причините: напрежението, водещо до стрес и депресия, е стократно повече. Ядем ГМО храни, които реално не се храносмилат добре. Застоялият начин на живот също ни убива. Няма ли движение, няма вибрация, няма ли вибрация, животът се скъсява и свършва, казва известният лечител, върнал към нормален живот стотици хора със своята единствена в света методика за здравословно отслабване и подмладяване.

Трябва да поддържаме храма на нашата душа - тялото, категоричен е Гарабитов. Това всеки може да направи и вкъщи.

"Необходими са само 10 минути на ден. Още като станете, най-лесната гимнастика е да клекнете 25 пъти", казва лечителят и след това предлага 2-3 упражнения за сутрешно раздвижване. Така за 10 минути организмът е готов да посрещне предизвикателствата на напрегнатото ни ежедневие.

Важно е и поне веднъж в месеца да изчистим тялото от натрупаните токсини. Докато от векове хората постят през 4-5 месеца и така разтоварват организма от отровите, сега, заради посочените по-горе причини, е необходимо това да е по-често, категоричен е лечителят и съветва хората да обръщат внимание на правилното дишане.

Най-лесният и вкусен начин за изчистване на клетъчно ниво на тялото е приемът на два сиропа – натурален швейцарски дървесен и „Дар от Гарабитов". Комбинирането им в една напитка води до бързо изхвърляне на отровите в рамките на 3-4 дни. Учени от БАН доказаха, че създаденият от Гарабитов натурален сироп /уникална смес от ябълков оцет, чесън, джинджифил и мед/ детоксикира организма, балансира жизнените функции и подобрява жизнеността. Ефектът се засилва, когато се приема в комбинация с швейцарски дървесен сироп, произвеждан от 50 години и разпространяван в над 130 страни. Той е разработен с цел прeчистване на организма, отслабване и подмладяване. Двете напитки в една са вкусна течна храна - питателна, енергизираща, с която бързо се постига желаният ефект. Коктейлът от двата сиропа доказано е полезен и за хората с инсулинова резистентност.

"Отдали сме се на материалното, а не на най-голямото съкровище - здравето", казва Гарабитов. Той съветва да работим както за физическото, така и за духовното тяло.

Ненапразно световният гуру Шри Чинмой два пъти в седмицата е провеждал медитации в централата на ООН. Неговият ученик Иван Гарабитов е специалист по медитация, дихателни и физически упражнения от 2008 г. С медитацията хармонизираме духовното и физическото тяло и удължаваме живота си, убеден е лечителят.

Четете още

Гуруто на здравословното хранене Иван Гарабитов: Дъвчете всяка хапка по 32 пъти!

Гуруто на здравословното хранене Иван Гарабитов: Дъвчете всяка хапка по 32 пъти!

РЕКОРД! Димчо отслабна със 161 килограма

РЕКОРД! Димчо отслабна със 161 килограма

Със 156 кг отслабна Димчо

Със 156 кг отслабна Димчо

Димчо от Първомай: Свалих 90 кг за 4 месеца
Димчо от Първомай: Свалих 90 кг за 4 месеца

Димчо от Първомай: Свалих 90 кг за 4 месеца

Реклама
Реклама
Реклама