Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1835950 www.bgdnes.bg

Синът на Ева и Гого: Баща ми си отива

Преди четири години животът на Гого Найденов и семейството му се променя, като че ли за броени мигове. Вокалистът на "Фамилия Тоника" се разболява от рядка, но изключително коварна болест. Диагнозата е Латерално амиотрофична склероза и означава бърза атрофия на всички мускули, която стиго до дихателните пътища. Поставя я проф. Иван Миланов и тя е окончателна.

Синът на Ева и Гого, Димитър Найденов, разкрива, че състоянието на баща му е повече от критично. Той си отива, а синът му е спрял да вярва в чудото, което ще го спаси. Пред очите на Димитър болестта отнема способността на баща му да говори и да се движи. В същото време мозъкът остава незасегнат - Гого осъзнава всичко, което му се лучва. Говори с очи. Това прави болката на семейството още по-голяма.

Димитър споделя, че цялото семейство е в нокаут. Най-тежко обаче състоянието на Гого се отразява на Ева. Тя е неотлъчно до него по 23 часа в денонощието. Боледува наравно с него и преживява неговата болка.  Митко обаче се притеснява до къде ще стигнат силите на майка му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама