Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1841216 www.bgdnes.bg

Майката на Лара: Вече не искам да живея

Зловещата драма с отвлечената Лара, дъщеря на кокаиновия крал Евелин Банев - Брендо, тотално е съсипала психиката на майката на 10-годишната принцеса Моника Добринова, пише столичен вестник.

Близки до семейството не крият тревогата си, че съпругата на Евелин Банев - Брендо може дори да посегне на живота си отчаяна, че е загубила завинаги Лара.

Реклама

Моника Добринова почти не е мигнала от седмица насам и е на успокоителни. Съпругата на Брендо отказва да се храни и е тотално съсипана от мъка - отслабнала е със 7-8 килограма и се е състарила видимо. Близките на Моника се тревожат, че стресът от отвличането на дъщеря й може да отключи коварна болест у жената на Брендо и тя да си отиде от скороточен рак.

Преди няколко дни бандитите са се свързали с майката на отвлеченото момиченце, оставяйки телефон за връзка с тях и флашка с прикрепен аудиофайл с гласа на Лара, която умолява майка си да плати откупа. Неофициално се коментира, че похитителите са поискали 2 млн. евро откуп, за да върнат детето на родителите му.

Усилено се мълви, че откупът за живота на Лара е бил предаден още в понеделник, но въпреки платената сума детето не е върнато.

Въпросния ден доведеният брат на Евелин Банев - Симо Крайчев, е обикалял почти 3 часа из София и околностите с черен джип, носейки огромен сак, в който вероятно са били натъпкани двата милиона евро.

Братът на Брендо и партньорът му били следени първоначално от "Външно наблюдение" към ГДБОП, след това в следенето се включили и ченгетата от отдел "Контратероризъм". Симо Крайчев обаче явно се е усетил, че има опашка, тъй като често спирал внезапно или пък правел резки маневри. За това ченгетата пуснали като последна опашка маскировъчен автомобил - такси, което обаче изпуснало дирите на джипа.

Предположенията са, че терористите са направлявали с есемеси движението на брата на Брендо и са му посочили къде да остави милионите. Не е ясно дали пачките са предадени или пък гангстерите са разпоредили чичото на Лара да се прибира.

Най-лошият вариант, който се обсъжда в МВР е, че дъщерята на Брендо е ликвидирана, след като е отвлечена, но въпреки това гангстерите водят преговорите за откуп със семейството, за да вземат пари.

 

Реклама
Реклама
Реклама