Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1842048 www.bgdnes.bg

Търсят тестисите на авер на Таки

Адвокати, прокурори и съдии търсиха вчера къде са тестисите на авера на Таки - Александър Пацов. Това стана по време на необичаен едночасов урок по анатомия в дома на Темида. Причината бе назначен медицински преглед на бившия боксьор Пацов, който имал силни болки в слабините. Вчера градските магистрати трябваше да решат дали да променят мярката за неотклонение на мъжа от "задържане под стража" в по-лека заради влошеното му здравословно състояние. Според адвокатката на Пацов - Милена Калчева, има голяма опасност той да остане импотентен.
За Александър Пацов се твърди, че е член на кървавата Банда на чуковете. Според запознати групата рязала уши на непокорни дилъри на дрога по заповед на Христофорос Аманатидис-Таки.

"Аз не исках промяна на мярката, аз исках качествен обстоен медицински преглед на моя клиент. Майка съм на две деца, доста ходим по доктори, затова смятам, че това не може да бъде медицински документ", обясни още юристката, размахвайки листа от проведения преглед.

Реклама

"Александър Пацов има разширени кръвоносни съдове на половите органи. Това е свързано със стерилитет", разтревожена е още младата юристка.

Милена Калчева не е съгласна със заключението на лекарите, че клиентът й подлежи на "планова операция". Това означава, че не е спешна. Тя настоява за обстойни прегледи и незабавна интервенция. "Наложителността може да бъде доказана със спермограма, която не му е правена при уж обстойния преглед. После няма да му помогнат нито инсеминация, нито инвитро процедури, уврежда се ДНК на сперматозоида. Той все още няма деца. Има приятелка, с която е от много време. Тя е  младо момиче, спортистка. Той е на 39 години, в разцвета на силите си", обясни още юристката личната драма на Пацов.

Тя е категорична, че неговото заболяване може да се влоши и от условията, в които се намира Александър Пацов.

"Той се намира в следствения арест на 5-6 етаж. Там температурите достигат над 35, дори 60 градуса", ожали се още юристката от жегата, на която е подложен клиентът й.
Сашо Пацов бе обявен за издирване в цял свят през лятото на 2008 г,, когато заедно с Ицо Исуса офейка под носа на ченгетата при акция на антимафиотите срещу бригадата на Таки. Тогава бяха арестувани 8 души от страховитата Банда на чуковете. Най-известни от бандитите са Любомир Костадинов - Любо Младежа, първи братовчед на Любо Чука, Асен Китанов-Психото и Цветан Миленов-Църи. Триото биячи бе осъдено на първа инстанция, но магистратите приеха, че разбойниците само са продавали дрога, а не са рязали уши и трошили крайници на конкурентни дилъри.

Според обвинителния акт на прокуратурата Александър Пацов е бил част от наказателния отряд от "Люлин". Пацов е уличен от манекенката Галя Литова, която дава показания, че боксьорът е залял със сярна киселина гаджето й Йордан.

Реклама
Реклама
Реклама