Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1842560 www.bgdnes.bg

Марин Райков астрален близнак папата

Служебният премиер у нас Марин Райков и новоизбраният папа Франциск са родени на една съща дата - 17 декември, с 34 години разлика и месторожденията са им в Америка - единият е проплакал за първи път в Аржентина, Южна Америка. Другият - във Вашингтон, Северна Америка. Подчертавам, че двамата не са астрални близнаци, защото не са родени в една и съща година и с един и същ час на раждане, пише известната астроложка Светлана Тилкова - Алена в сайта на bTV.

„И двамата са избрани на постовете си на 13.3.2013 г. Денят, в който встъпват в длъжност, и за двамата е в лична година на себеанализ и анализ, която е добра, за да работят отговорно на поста, който заемат, в месец на ново начало и в ден на глобални промени, които ще са положителни както за тях, така и за всички нас", обяснява Алена.

Реклама

„Служебният премиер на България Марин Райков по характер е амбициозен и целеустремен.

Не обича ограниченията, но заради товара, който пое на 13 март, е длъжен да си наложи търпение. Това на пръв поглед простичко изискване по пътя към успеха не винаги ще му се удава лесно, въпреки че умело прикрива този си недостатък. Говори омайно и успява да наложи вижданията си. Въпреки това планетите му отправят предупреждението да прави крайни или критични изказвания само ако има достатъчно факти и доказателства", прогнозира астроложката.

За духовния водач папа Франциск пък Алена споделя, че е консервативен човек.
„Избягва да дава израз на чувствата си. В думите си е умерен, но не пести критиката, когато е заслужена. Скромен. Винаги успява да наложи спокойствие там, където е. С него се общува леко и с удоволствие. Идеален събеседник е. Обича красивото в живота.

Предупреждението на планетите е, че не бива да се осланя на нечия протекция и да се обвързва с хора, които познава малко. Този е основният съвет, за да си спести проблемите, породени от отговорността на поста, за който беше избран, още повече че го поема в години на нестабилност за католическия свят", предупреждава астроложката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама