Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1842751 www.bgdnes.bg

Туристи заснеха самоубийството на аржентинка, скочила в 100-метров водопад (видео 18+)

Туристи заснели кошмарната гледка как смъртно болна учителка се хвърли в бурните води на 100-метровия водопад Игуасу в Аржентина. Кадрите показват как 37-годишната Моника Хек сяда на скала близо до "Гърлото на дявола", след което се спуска във водата и към смъртта си пред очите на стотици пищящи очевидци, пише сайтът dailynews.com. (Видеото не се препоръчва за лица под 18 години и за хора с лабилна психика)

Гидът Мигел Алвереня разказа, че самоубийцата се е намирала до парапета, когато го прескочила и застанала на камъка. Шокираните хора около нея се изненадали от постъпката й и започнали да й викат, а тя започнала да се приплъзва към бездната. След инцидента хората веднага били евакуирани. Тялото на самоубийцата бе намерено да плува по-надолу в реката, часове след постъпката й от миналия вторник.

Има информация, че преди да се самоубие Хек от Пуерто Есперанса е публикувала "предупредителни" съобщения за смъртта си във Фейсбук. Не е ясно обаче каква е била смъртоносната диагноза на учителката, но бе съобщено, че тя е страдала от депресия.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама