Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18428340 www.bgdnes.bg

БАР НАЗДРАВЕ! Бахаров се омазал без гаджето

Актьорът се разминава без глоба, държал се много възпитано с полицията

Рая Пеева в София, докато Явор празнува безпаметно 39-ия си рожден ден

ЕКИП НА "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Купон, излязъл извън контрол, и липсата на приятелка му на него са главните виновници Явор Бахаров отново да влезе в новините и да запише нов срамен момент в биографията си.

В събота в района на Морската градина в Бургас минувачи забелязват мъж да лежи безпомощен на земята по долни гащи. Веднага извикали линейка и патрулка, а полицай разпознава именития актьор още докато той лежи.

Реклама

Проверена му е личната карта, но Бахаров отказал преглед. Пред медиците Явор казва, че е добре, но просто заспал, тъй като предната нощ бил на парти.

Звездата от "Съни бийч" и редица други сериали и театрални постановки решил да му отпусне края в петък. Тогава се играело последното представление от турнето на спектакъла "Отчаяни съпрузи", в който актьорът си партнира с добрите си приятели Бойко Кръстанов и Даниел Пеев. На всичкото отгоре малкото братче на Захари Бахаров имал и личен празник. На 12 (петък) е рожденият му ден. И той решил да почерпи по повода.

Веднага след представлението Бахаров, Кръстанов и Пеев, както и още няколко техни приятели се настаняват в барче. Наздравиците се вдигали една след друга, разказват присъствали на епичния купон. Компанията посещава още няколко заведения, но в един момент решава, че е време да си ляга, защото се е омазала достатъчно. Но не така смята Бахаров. Въпреки призивите на приятелите си Явор решава, че точно сега започва истинската веселба. И остава сам. Какво точно се е случило след това, не е много ясно. Най-вероятно актьорът се е поразходил, като накрая алкохолът и умората са го надвили и той е заспал.

Бахаров е известен с лошото си пиянство. Но в повечето случаи го прибирала любимата му Рая Пеева. Само че в злополучния петък 12-и красивата блондинка не била с половинката си, а в София, където има ангажименти разбра още "България Днес". Така тя е пропуснала да бъде с любимия си за 39-ия му рожден ден.

Вестникът опита да потърси Бахаров, Пеева и другите присъствали на купона, но никой от тях не отговори на многократните обаждания на екип на редакцията.

В същото време стана ясно, че гаджето на Бахаров чак във вторник е тръгнала към морето, където Явор е отседнал след края на сезона на представленията. Бахаров е на вила в района на Лозенец.

Реклама

Часове след като изцепката му от края на миналата седмица стана публична, актьорът публикува клип, на който се вижда морето, а на заден фон е залезът.

В същото време стана ясно, че МВР се смилява на Явор Бахаров след поредната му изцепка. Актьорът минава между капките, дори не е глобен по Указа за борба с дребното хулиганство.

Източници на "България Днес" от МВР казаха, че Явор няма да бъде санкциониран, защото реално не е извършил нещо, което категорично да нарушава обществения ред.

"В събота сутринта имаше обаждане, че мъж лежи по бельо, по-точно по слипове, на една пейка до блока. Сградата е известна с името "Краставицата". Полицаи и Спешна помощ са отишли на мястото и са заварили Явор Бахаров. Познали са го веднага. По принцип такова поведение се тълкува като непристойно и това е залегнало в Указа за борба с дребното хулиганство. В случая Бахаров се е извинил на полицаите и на лекарите, че така са се получили нещата. Казал е на медиците, че се чувства добре и няма нужда да бъде преглеждан. Ченгетата са преценили да не правят от мухата слон и не са му плеснали глоба, която по закон варира между 100 и 500 лева", разказват източниците на "България Днес" в редиците на полицията в морския град.

Другото, което е накарало полицаите да се смилят на талантливия актьор, който често стъпва накриво напоследък, е, че се е държал възпитано, уважително, не е буйствал и се и извинил, че е по долни гащи. В крайна сметка са записали данните му и са го освободили да си ходи.

Явор Бахаров е известен не само с ролите си и с постановките си в театъра, но и с непрестанните си издънки. Засега килията му се разминава, но ако продължи по този път, не е ясно дали някой ден няма да се озове зад решетките.

Изцепките на актьора започват през 2016 г. Тогава Бахаров е осъден от Бургаския районен съд за шофиране в нетрезво състояние. През 2019 г. се забърква в друг екшън, този път с насилие. Драмата се разиграва около 1:25 часа на 3 март. Актьорът се прибира към дома си заедно с приятелката си. Малко преди да стигнат до дома си, двамата се скарват. Бахаров хваща половинката си за косата и започва да я дърпа. За лош за Бахаров и добър за половинката му късмет наблизо минава гражданинът Петров, придружен от гаджето си. Младежът се хвърля да разтърве известната двойка, но това още повече разярява Бахаров. Актьорът налита на мъжа, а приятелката му веднага звъни на ченгетата. В крайна сметка полицаите го отвеждат в районното. Актьорът остава там за 24 часа, но поради предишни провинения в крайна сметка е задържан за 72 часа. След три дни в ареста Бахаров склонява да признае вина, за да се размине по-леко. Сключва споразумение с прокуратурата и се разминава с наказание от 9 месеца пробация.

Същата година Бахаров е задържан и за притежание на угарка с марихуана, но до дело така и не се стига. През октомври 2020 г. актьорът пак е сгащен пиян и дрогиран в Банско. Тогава ченгета в курортното градче спират съмнително возило, зад волана се оказва Бахаров. Полицаите го тестват, защото само допреди секунди е криволичил с колата си. Резултатите за алкохол и наркотици са положителни. Тази изцепка му докара една година условно с 4 години изпитателен срок. През 2021 г. актьорът получи условно наказание за шофирането му в нетрезво състояние в Банско. Преди известно време Явор пак стъпи накриво и беше арестуван с марихуана. Тревата у него бе около 0,2 грама и се оказа твърде малко, за да бъде изследвана, и обвиненията за притежание на дрога пропаднаха.

Четете още

Явор Бахаров с ПЪРВИ ДУМИ след като го намериха да лежи на пейка в Бургас

Явор Бахаров с ПЪРВИ ДУМИ след като го намериха да лежи на пейка в Бургас

Голям скандал! Откриха Явор Бахаров пиян на пейка и по долни гащи (ВИДЕО)

Голям скандал! Откриха Явор Бахаров пиян на пейка и по долни гащи (ВИДЕО)

Бахаров, Рая Пеева и куп звезди на концертче в парка

Бахаров, Рая Пеева и куп звезди на концертче в парка

Рая Пеева на Босфора с Бахаров

Рая Пеева на Босфора с Бахаров

Реклама
Реклама
Реклама