Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18454679 www.bgdnes.bg

Отново на училище – ученически раници за момчета и момичета advertorial icon

Подготвяш се за завръщане в училище? Не забравяй най-важните аксесоари. Ученическите раници са задължителни – както заради своята функционалност, така и като допълнение към твоя аутфит. Време е да разгледаш селекцията модели от колекциите на най-известните марки. Разгледай я и се убеди, че е лесно да заобичаш връщането на училище!

Раници за училище и за свободното време

Дойде ли моментът да избереш нова раница за училище? Младежките модели от колекциите на марки като Nike, Vans и Adidas са вариант, който ще задоволи вкуса както на по-малките ученици, така и на по-големите тийнейджъри. За начало определи размера на дадения модел. Ученическите раници за тийнейджъри трябва да побират най-необходимото, да са удобни за носене и освен това да изглеждат добре. 

Култовите младежки ученически раници за момичета и момчета са модели с едно отделение и по-малък джоб в предната част – толкова малко и толкова много. Този дизайн осигурява универсалност. Можеш да подредиш съдържанието на чантата си както ти е удобно. Най-известни са ученическите раници Vans от серията Old Skool. Техните емблематични нашивки, шахматен принт и просторен дизайн ги правят задължителни за децата по целия свят – просто трябва да избереш модел на Vans. Раниците за училище от серията Old Skool се съчетават перфектно с ежедневен сет с дънки и суичър. Подходящи са и за всекидневно носене, вместо чанта за тренировка или когато пътуваш. Разгледай JD Sports, където ще откриеш ученически раници Vans за момичета – в бежово или бордо – и ученически раници за момчета, като например тези, украсени с емблематичния шахматен десен. Крайно време е да се подготвиш за завръщане в училище!

Маркови ученически раници за момичета и момчета

Аксесоарите са от съществено значение, ако искаш да придадеш завършеност на своя аутфит. Ето защо марковите ученически раници за момичета и момчета се предлагат в забележителни цветове и десени – но за тях ще стане дума след малко. Чудесният дизайн означава и функционалност. Това определено важи за ученическите раници Nike за тийнейджъри. Тук на преден план излизат ученическите раници Nike от серии като Heritage и Nike Element. Избери вариант с по-малко или повече отделения и джобове. Сред тези модели ще откриеш твърди ученически раници за момчета – и варианти, подобни на класическите раници на марка Vans. Търсиш нещо универсално? Избери просторна черна ученическа чанта Nike с логото Swoosh. Алтернатива на обикновената раница е моделът от плат с връвчици вместо презрамки. Тя може да се преметне небрежно през рамо или на гръб – и да се събере в по-голяма раница или чанта, когато е необходимо. Търсиш нови аксесоари за началото на новата учебна година? Посети JD Sports и избери младежки ученически раници за момичета. Очакват те маркови модели от най-добрите марки за спортно облекло.

Чанти за училище – цветът има значение

И накрая, цветът – характеристика, която е не по-малко важна от функционалността. Младежките ученически раници се предлагат в почти всички разцветки. Въпреки това е добре да избереш продукт, подхождащ на облеклото на този, който ще го използва ежедневно. Класическите черни ученически раници са вариант, който е класика и се съчетава с абсолютно всичко. Разгледай училищни раници Adidas, сред които ще откриеш и други варианти, издържани в наситени цветове. По-малкото е повече – за което в случая свидетелстват по-малкото лого на Adidas и липсата на щампи. Детски раници за училище? Предлагат се в разнообразни варианти – от розово, през синьо до червено. Едно нещо е сигурно: преди да започнеш да се подготвяш за връщането в училище, посети JD. Разгледай предлаганите ученически раници за младежи. Вече можеш да намериш маркови модели спортни облекла онлайн и във физическите магазини JD Sports.

Реклама
Реклама
Реклама