Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18467744 www.bgdnes.bg

Наско и Илиана кръстиха внучката

Избраха светото кръщение за Асияна да бъде навръх Илинден

Спортните легенди Наско Сираков и Илиана Раева покръстиха най-малката си внучка Асияна. Това се случи навръх големия християнски празник Илинден. Щастливите баба и дядо сами се похвалиха с кадри от хубавото събитие, което се състоя в православен храм в столицата.

Илиана, която бе именичка на този ден и грееше от щастие, бе облечена с ефирна розова рокля с цветни мотиви. Наско пък се появи неглиже по дънки и дънково сако. 4-годишната Асияна бе като истинска принцеса с бяла рокля и дълга руса коса. Майка й Виолета, която е малката щерка на Наско и Илиана, също бе в бяло. Таткото на кръстеното момиченце е бившият футболист Георги Коруджиев. Асияна има по-голяма сестричка, кръстена на баба си Илиана, която през октомври ще навърши 8 години.

Реклама

"На днешния свят празник Илинден вече си имаме християнче - Асияна! Честито свето тайнство Кръщение! Да ни е жива, здрава и благословена! В любимата прегръдка на дядо", написа Илиана Раева на публикация във фейсбук, където сподели и снимките от фамилната сбирка.

Любопитното е, че само няколко часа по-късно футболният "Левски", на който Наско Сираков е собственик, стартира новия сезон в Първа лига. Бившият голмайстор отново имаше повод да се зарадва, след като "сините" разбиха "Локомотив" (Сф) с 6:1.

Внучките са най-голямата гордост на легендата на "Левски". Той има и трета - 4-годишната Емили, с която го дари голямата му дъщеря Славея. На нея обаче не й върви особено в любовта. Съвсем наскоро тя се раздели с годеника си, като публично обяви, че той се е оказал гей. Преди това Славея и неизвестният мъж се сгодиха през февруари на романтична почивка на Бали.

Наско и Илиана прекараха дълга ваканция това лято на любимото си място в Гърция. Двамата отново избраха полуостров Халкидики и по-конкретно втория ръкав Ситония. Там традиционно идват на почивка и щерките Виолета и Славея с внучките.

Четете още

Илиана Раева вижда злато в Париж

Илиана Раева вижда злато в Париж

Илиана Раева: Момичета се готвят за гимнастички и в селата

Илиана Раева: Момичета се готвят за гимнастички и в селата

Илиана Раева стана модел

Илиана Раева стана модел

Илиана Раева не откъсва очи от телефона (Снимки от засада)

Илиана Раева не откъсва очи от телефона (Снимки от засада)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама