Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18468416 www.bgdnes.bg

Калиопа и Петьо спасяват влюбени без деца

Младоженци с благотворителна кауза 

Двамата се запознават, докато кумуват на приятели 

Младоженци от Враца дариха 1000 лв. от сватбеното си тържество за фондация "Искам бебе"!

Калиопа и Петьо са млада двойка, която само преди няколко седмици - на 6 юли, се врече във вярност пред погледите на приятели и роднини. Вместо купища букети влюбените решават да съхранят момента си, като дарят средства за благотворителност в помощ на хора с репродуктивни проблеми.

"Когато започнахме да организираме самата сватба, бях сигурна, че искам да направим нещо подобно. Това е първото ни такова дарение и се надяваме да донесем късмет на тези, на които ще помогнем", заяви пред "България Днес" приказната булка Калиопа.

Реклама

Тържеството минава по план - точно както са очаквали, а емоциите завладяват специалния ден на двойката.

"Беше вечерна сватба с около 70 човека. Тъй като аз съм от Лом, решихме да не правим обичаите с взимането на булката, за да спестим разходката на гостите ни. Имаше доста млади хора и купонът течеше на макс. Всяка част от вечерта беше много емоционална за нас - венчаването, ритането на менчето и сватбеният танц, с който се справихме", разказа младоженката.

Още по-интересното е, че Калиопа и Петьо се запознават, кумувайки на приятели, където около ритуалите, които изпълняват заедно, пламва и тяхната любов.

"Аз хванах букета, а той жартиерата! След това започнахме да поддържаме повече контакт и бързо ни се стекоха нещата", каза щастливата булка.

Младоженците обичат да пътуват и да се наслаждават на времето заедно, а за в бъдеще искат да продължат да живеят във Враца, където са намерили своето спокойствие.

Реклама
Реклама
Реклама