Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1847285 www.bgdnes.bg

Бащата на убитата Петя: Искам да ми дадат извършителя за 20 минути

Хора от столичния кв. "Обеля" се събраха днес в знак на протест и искане на справедливост за двамата убийци на бременната Петя Тодорова. Те поискаха доживотна присъда за Емил Азов и Михаил Миков. Доживотна, "поради това, че няма смъртна. И за двамата", заявиха гражданите.

"Съмняваме се, че ще получат адекватна присъда", каза една от недоволните пред Нова телевизия. Искат присъдата на убийците да бъде без право на обжалване, защото "омръзна ни от такива убийци, които след време вече са на свобода".

Реклама

"Искам, ако има правосъдие, да го осъдят на това, което заслужава", заяви бащата на Петя Симеон Тодоров. "Ако няма правосъдие, искам да ми го дадат за 20 минути и да го покажат после на майка му, да изпита същата болка като моята", поиска той със сълзи на очи.

Майката на Петя - Татяна Тодорова, обясни, че е предупредила дъщеря си, че Емил не е за нея. "Те не излизаха като нормална двойка. Срещаха се само. Когато я викнеше, тогава отиваше", разказа тя.

"Убедена съм, че е била само с Емил", заяви категорично майката и отрече твърденията, че дъщеря й е имала отношение и със съучастника на Азов. Твърденията, че Петя може да е водила доста разпуснат сексуален живот, бяха посрещнати бурно и с освирквания от събралото се множество.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама