Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1847866 www.bgdnes.bg

Съседи на бунт срещу убийците на Петя

Столичният кв. "Обеля" се вдигна на бунт за справедливост срещу палачите на 20-годишната Петя Тодорова.
Бременната девойка бе жестоко убита на 4 март тази година от двамата авери Емил Азов и Михаил Миков. Младите мъже са душили, ритали и налагали с юмруци Петя, докато тя спре да диша. Според разследващите причината за агресията е, че девойката признала на единия от нападателите си, че чака дете от него. Пред психолози Азов и Миков са обяснили, че посегнали на Петя от скука. Хората от квартала поискаха доживотна присъда и за двамата обвиняеми.
"Съмняваме се, че ще получат адекватна присъда. Омръзна ни от такива убийци, които след време вече са на свобода", каза една от недоволните.
Майката на Петя - Татяна Тодорова, обясни, че е предупредила дъщеря си, че Емил не е за нея. "Те не излизаха като нормална двойка. Срещаха се само когато той я викнеше, тогава отиваше", разказва почернената майка.
"Убедена съм, че е била само с Емил", заяви категорично Тодорова и отрече твърденията, че дъщеря й е имала отношение и със съучастника на Азов. Твърденията, че Петя може да е водила доста разпуснат сексуален живот, бяха посрещнати бурно и с освирквания от събралото се множество.
"Искам, ако има правосъдие, да го осъдят на това, което заслужава", заяви бащата Симеон Тодоров. "Ако няма правосъдие, искам да ми го дадат за 20 минути и да го покажат после на майка му, да изпита същата болка като моята", поиска той със сълзи на очи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама